Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Υποψήφιος με τη ΝΔ !!!

Συλληφθείς για την απαγωγή Παναγόπουλου







O επιχειρηματίας Γ. Τραμπούκης, που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την παράταξη της ΝΔ. Η επικεφαλής, μάλιστα, της παράταξης είναι διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας, γνωστός στο χώρο των κατασκευαστών και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το «ξέπλυμα» των λύτρων που έλαβαν οι απαγωγείς. Οπως όμως αποκαλύπτει το press.gr Νέο παράθυρο ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ «Όλοι μαζί - Νέα αρχή», στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, στην περιοχή της Αμφιλοχίας, υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου.

Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν, επίσης, ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.

Η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, καθώς η κ. Σωτηρίου είναι διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας, και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο. Ηταν επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2005.

απο:tyxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: