Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Υποψήφιος με τη ΝΔ !!!

Συλληφθείς για την απαγωγή ΠαναγόπουλουO επιχειρηματίας Γ. Τραμπούκης, που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ήταν υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την παράταξη της ΝΔ. Η επικεφαλής, μάλιστα, της παράταξης είναι διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας, γνωστός στο χώρο των κατασκευαστών και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το «ξέπλυμα» των λύτρων που έλαβαν οι απαγωγείς. Οπως όμως αποκαλύπτει το press.gr Νέο παράθυρο ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ «Όλοι μαζί - Νέα αρχή», στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, στην περιοχή της Αμφιλοχίας, υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου.

Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν, επίσης, ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.

Η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, καθώς η κ. Σωτηρίου είναι διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας, και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο. Ηταν επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ στις εκλογές του 2005.

απο:tyxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: