Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Αδιαφορεί η Κυβέρνηση.

1.500 τα τρακτέρ στους
δρόμους της Μακεδονίας





AGRO3

Οι συγκεντρωμένοι αγρότες είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, με 1.500 περίπου τρακτέρ να έχουν παραταχθεί στους κόμβους της Κουλούρας, αλλά και στον κόμβο της Βέροιας. Οι ροδακινοπαραγωγοί νωρίτερα έριξαν καφάσια με ροδάκινα στο οδόστρωμα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

AGRO1

Οι παραγωγοί ζητούν απο την Κυβέρνηση να υλοποιήσει άμμεσασ τις υποσχέσεις της , τιμή δηλαδή 25 λεπτά το κιλό για τα ροδάκινα

Έξαρχος: Αδιαφορεί η Κυβέρνηση.

«Οι ροδακινοπαραγωγοί όλης της χώρας βρίσκονται σε αδιέξοδο λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης και της αδυναμίας της να δώσει λύσεις στα προβλήματά τους παρά τις δικές μας έγκαιρες προειδοποιήσεις και τις εκκλήσεις των αρμόδιων φορέων τόνισε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Έξαρχος, σχετικά με τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών.

Είμαστε στο πλευρό των ροδακινοπαραγωγών στον αγώνα για την επιβίωσή τους και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Η ευρισκόμενη σε σύγχυση και αμηχανία κυβέρνηση επιτέλους έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση οφείλει να ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα για να περισωθεί ότι είναι δυνατόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: