Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ο παλιός είναι αλλιώς !!!

Όταν μεθοδικά η δεξιά οικοδομούσε το παρακράτος και επιζητούσε τη «θεσμική» θωράκιση της ΚΥΠ (23 Φλεβάρη 2008), στο άρθρο της “Ελευθεροτυπίας” με τίτλο «Παρακράτος εν κράτει», που αφορούσε το νομοσχέδιο της δεξιάς για την ΚΥΠ, γραφόταν –μεταξύ πολλών και προφητικών-, για τον Απόστολο Κακλαμάνη:
«Μόνο ο Απόστολος Κακλαμάνης με τα ανακλαστικά του παλιού κεντρώου έσωσε τα προσχήματα της παλιάς φρουράς του κόμματος».
Σήμερα, στην παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Alter, ο Απόστολος Κακλαμάνης απέδειξε ότι είναι πολιτικό κεφάλαιο για τη σημερινή φτωχή πολιτική σκηνή και επιβεβαίωσε όσα γραφόταν στην "Ελευθεροτυπία".
Παρά την “πίεση” του “συντονιστή” λόγω χρόνου (με τον Κακλαμάνη δεν παίζουμε Άκη… λίγο σεβασμό. Με τον Καρατζαφέρη, αμέσως μετά, όλο γλύκες…), έθεσε το θέμα στη σωστή πολιτική και ιδεολογική βάση!
ΓΑΠ, μήπως θα πρέπει να βάλεις τον Απόστολο να κάνει ιδεολογικά σεμινάρια στο κόμμα και ειδικότερα στα λεγόμενα πρωτοκλασάτα στελέχη;
Ο άνθρωπος απέδειξε ότι είναι πολιτικό κεφάλαιο για αυτή τη χώρα!
Ότι κι αν πουν λέμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Απόστολε Κακλαμάνη!

* Παρακαλούμε όσους έχουν τεχνικές γνώσεις και δυνατότητες, να προσπαθήσουν να ανεβάσουν τη σημερινή παρέμβαση στο Alter του Α. Κακλαμάνη, στο youtube και να μας το επισημάνουν.
Θα τους είμαστε ευγνώμονες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: