Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2009

Στη Κέρκυρα σήμερα !!!


ο Γ. Παπανδρέου

Στη Κέρκυρα αναμένεται σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, καθώς το πρωί της Παρασκευής θα απευθύνει χαιρετισμό σε διεθνές συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση που διοργανώνουν από κοινού το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Πανεπιστήμιο Fraser Valley του Καναδά.
Τα δύο τελευταία χρόνια το Συνέδριο διοργανώνεται στην Κέρκυρα σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο κ. Παπανδρέου θα απευθυνθεί σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι προέρχονται από 27 χώρες, από πέντε ηπείρους και εκπροσωπούν περισσότερα από 150 ιδρύματα και οργανισμούς.
Θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας με διακεκριμένους επιστήμονες προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας για την επίτευξη του στόχου του Ανοικτού Σχολείου στη χώρα μας.
Αν και το πρόγραμμα του κ. Παπανδρέου δεν έχει μέχρι αυτή τη στιγμή, ανακοινωθεί επίσημα, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα έλθει αύριο με την απογευματινή πτήση της ΑEGEAN και στις 9.30 περίπου το βράδυ θα έχει ανοιχτή συνάντηση με τα μέλη του Νομ. Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Μετά την ομιλία του στο Συνέδριο, ( οι εργασίες θα φιλοξενηθούν από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace) θα παραχωρήσει συνέντευξη ενώ πιθανότατα θα έχει συνάντηση και με εκπροσώπους των τουριστικών φορέων του τόπου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα αναχωρήσει από την Κέρκυρα το βράδυ της Παρασκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: