Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Από 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!!!

Ερώτηση προς Παυλόπουλο

και Δένδια για ΕΥΠ ???

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, κατέθεσαν 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γιάννη Αμοιρίδη, σχετικά με την αντικατάσταση του διοικητή της ΕΥΠ.

«Οι συνομιλίες φέρονται να κατεγράφησαν από την ΕΥΠ, να παρεδόθησαν στην ΕΛΑΣ και να καταλήγουν με κάποιο τρόπο στη δικαιοσύνη επιλεκτικά και αποσπασματικά. Εξ αιτίας αυτού του επιλεκτικού και αποσπασματικού χαρακτήρα έχουν δημιουργηθεί ερωτηματικά για την άμεση ή έμμεση ανάμειξη ή μη, διαφόρων προσώπων, τα ονόματα των οποίων ακούγονται στους διαλόγους των απαγωγέων, χωρίς να μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα» αναφέρεται στην ερώτηση των βουλευτών.

«Με τον τρόπο αυτό, δημιουργείται μια «γκρίζα» ατμόσφαιρα και μια θολή εικόνα γύρω από τη σοβαρή αυτή υπόθεση, με ευθύνη της κυβέρνησης. Άλλωστε και η αιφνιδιαστική απομάκρυνση του διοικητή της ΕΥΠ φαίνεται πως σχετίζεται μ’ αυτό το θέμα. Υπάρχει συνεπώς ανάγκη άμεσης διευκρίνησης των ενεργειών της ΕΥΠ και της ΕΛΑΣ και απαιτούνται καθαρές απαντήσεις από την κυβέρνησή σας», επισημαίνεται εξ' άλλου στην ερώτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: