Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΒΡΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ???





Ωραία κι όμορφη η απάντησή σας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά τελικά...:

1) Κάθε φορά που σας ασκούμε κριτική -για οποιοδήποτε θέμα- μας καταλογίζετε πολιτική σκοπιμότητα. Δηλαδή να το βουλώσουμε τελείως και να σας αφήσουμε να κάνετε την... δουλειά σας... έως Δευτέρας Παρουσίας;


2) Καταλογίζετε στον Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ "κινδυνολογία" και "υιοθέτηση ακραίων σεναρίων"... Μα καλά, ο υπουργός σας δεν ήταν αυτός που έβγαινε επί 10 ημέρες σε όλα τα πρωϊνάδικα και αυτός που πέταξε την βόμβα ότι θα νοσήσει το 50% των Ελλήνων"??!??!


3) Γράφετε: "το Σχέδιο, το οποίο, βεβαίως, θα προσαρμόζεται και θα εμπλουτίζεται ανάλογα με τις εξελίξεις, πρόκειται να επικυρωθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή, που συνεδριάζει για δεύτερη φορά την ερχόμενη εβδομάδα, και θα σας δοθεί αμέσως".


Ε, ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΜΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ!

Εδώ και μία εβδομάδα το ζητάει το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου...

Τί; Δεν υπάρχει;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΒΡΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ,
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΒΑΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ!!!!

ΥΓ. Είδες τελικά που η "κομματική σκοπιμότητα" σε αναγκάζει να συγκαλέσεις την Διυπουργική και να εκπονήσεις επιτέλους ένα σοβαρό σχέδιο...;


απο:Γ ΚΡΟΓΙΑ

2 σχόλια:

λυγερη είπε...

Πέρα από το περιεχόμενο της εγγραφής
που και ουσία έχει και προεκτάσεις σε πάρα πολλά θέματα που μας πνίγουν ,
εκείνο που είναι ΟΛA ΤΑ ΛΕΦΤΑ είναι
η φωτογραφία του πιτσιρικά. Δεν την χορταίνω.
Μπράβο.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα νάχουμε....
http://ligery.pblogs.gr
http://lygeri.pblogs.gr

AlexMil είπε...

Για άλλη μια φορα ο Καραμανλής χρησιμοποιεί την επικοινωνία σαν το μοναδικό μέσο άσκησης πολιτικής.
Με τη γρίππη σκοπίμως λειτουργούν έτσι. Τα φερέφωνά τους - δες κανάλια κυρίως εθνική τηλεόραση και mega -, ανεβάζουν το θέμα για να τρομοκρατήσουν το κόσμο. Από την άλλη βέβαια διάφοροι κλάδοι φαρμακευτικοί, εξοπλισμού κ.λ.π. θα πλουτίσουν από τη υστερία που έχει πιάσει ή θα πιάσει το κόσμο. Ευελπιστούν δε να αποτρέψουν τις εκλογές του Μαρτίου αν όλοι κυκλοφορούν με μια μάσκα στο πρόσωπο. Κούνια που τους κούναγε.