Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ...


Το πτώμα ενός 55χρονου άνδρα βρέθηκε το πρωί στην παραλία του Τσιλιβή Ζακύνθου και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για έναν αλλοδαπό, που υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στα βράχια από την βραχώδη και απόκρημνη περιοχή που βρίσκεται δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο «Μπαλκόνι»

Η σορός εντοπίστηκε στις 9.30 το πρωί, από ψαρά που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην παραλία του Τσιλιβή. Ο ψαράς, ειδοποίησε την Αστυνομία, κλιμάκιο της οποίας μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή έφτασαν στην ακτή. Αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από τις Αστυνομικές Αρχές, λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για να ανασύρουν τον άτυχο άνδρα από τα βράχια.

Τα στοιχεία του άτυχου μεσήλικα δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τις αρχές, ενώ μέχρι το μεσημέρι κανείς δεν είχε αναζητήσει τον 55χρονο άνδρα ούτε είχε δηλωθεί στην Αστυνομία κάποια εξαφάνιση.

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία νεκροτομή και τοξικολογική εξέταση, το πόρισμα των οποίων θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Απο:troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: