Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!

Επανέρχεται στο αίτημα..


Την έκτακτη σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής με στόχο να συσταθεί εξεταστική επιτροπή που θα διερευνήσει την υπόθεση Siemens ζήτησε το ΠΑΣΟΚ.

Η εξέλιξη έρχεται λίγες ώρες μετά την απολογία του Θ.Τσουκάτου στον ανακριτή και ενώ το τοπίο σε σχέση με την απολογία Χριστοφοράκου στις γερμανικές Αρχές παραμένει θολό.

Σε δηλώσεις που έκανε η αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μαρία Καρακλιούμη επανέλαβε την επίσημη θέση του Κινήματος ότι στα λογιστικά βιβλία δεν βρέθηκε καμία εγγραφή σχετική με το πόσο του 1 εκατ. γερμανικών μάρκων.

Πάντως, σε επισήμανση δημοσιογράφων ότι «αν ρωτάγατε τον κ. Τσουκάτο σαν ΠΑΣΟΚ θα σας έλεγε πού είναι τα λεφτά, υπονοώντας ότι αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να μπουν στα επίσημα κομματικά βιβλία κανενός κόμματος», η κα Καρακλιούμη δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τη διαφάνεια στη χρηματοδότηση των κομμάτων.

«Τα μόνα βιβλία που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ για την οικονομική διαχείριση εκείνης της περιόδου είναι αυτά που ελέγχθηκαν, τα οποία και επικαλούμαστε» κατέληξε.

Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει την πικρία που φέρεται να εξέφρασε ο κ. Τσουκάτος για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, η κα Καρακλιούμη αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο κ. Τσουκάτος βρίσκεται σε μια δικαστική διαδικασία.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: