Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2008

ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? !!!

Το Ασφαλιστικό μπορεί να λυθεί...

.
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ! ΑΛΛΑ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ τ ι θ α γ ι ν ε ι ;;!!
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ Ο Κ Α Θ Ε Ε Ν Α Σ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1200 ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΦΕΣ ΤΟΥ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ Ο Λ Α ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΜΙΣΘΟ ΣΥΝ ΙΚΑ ΚΛΠ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ και ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ δεν ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Π Ρ Ο Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ (η στο ΤΕΒΕ η αλλου κλπ) ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΔΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ (η Αμερικανικη η Κινεζικη!) Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Με την επιβλεψη του Κρατους παντα...)
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ... ΑΛΛΑ ΕΔΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ Τ Ε Λ Ε Υ Τ Α Ι Ο Ι ΣΕ ΟΛΑ!
ΦΙΛΙΚΑ
Φώτης Α.
Χημικος-Βιολογος

Από: press.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: