Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Είναι ντροπή για τους Έλληνες Πολίτες ???



Εθνικός Ευεργέτης!!!

'Οποιος λαδώσει γαλάζιους βουλευτές και ρίξει την Κυβέρνηση η οποία είναι δούλα των Εφραίμ-Χριστοφοράκου!

Γράφει, η εξαδέλφη της Αζέλ Εθνικός Ευεργέτης, ο οποίος θα πρέπει να τιμηθεί με την Ανώτατη Διάκριση, θα είναι εκείνος ο οποίος θα εξαγοράσει Γαλάζιους βουλευτές και θα ρίξει κατάχαμα την κυβέρνηση!
Είναι ντροπή για τους Έλληνες Πολίτες να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Εφραίμ, που ασελγεί σε βάρος της Δημόσιας Γης και περιουσίας.
Της Γης, που είμαστε καταδικασμένοι να παραδώσουμε στα παιδιά μας κι όχι στα σκοτεινά συμφέροντα των αδίστακτων εξουσιαστών τύπου Πανίκα Ψωμιάδη-που κατάντησε η χώρα του Μακρυγιάννη και του Κολοκοτρώνη!
Είναι ντροπή να συνεχίζουν να κυβερνάνε τη χώρα οι εξουσιαστές, που τα βρήκαν με τον Χριστοφοράκο και τον Μαυρίδη.
Οι εξουσιαστές, που καταπίνουν μαύρα τιμολόγια για να κάνουν παιγνίδι με τους δικούς τους επιχειρηματίες, εξευτελίζοντας τον ΣΔΟΕ!Είναι κατάπτωση για τη χώρα ν ανεχόμαστε μια κυβέρνηση που δίνει 28δις στις Τράπεζες των πληρωμένων μπράβων.
Κάτω απ αυτές της συνθήκες είναι ιερό καθήκον όσων διαθέτουν μπερντέ να εξαγοράσουν Γαλάζιους βουλευτές και να τελειώνουμε μ αυτή τη κυβέρνηση.
Εαν δεν βρεθεί ο Εθνικός Ευεργέτης, ας γίνουμε εμείς οι Ευεργέτες του τόπου:
Ελάτε να κάνουμε έρανο, να μαζέψουμε ένα σεβαστό ποσό και να εξαγοράσουμε μισή ντουζίνα Γαλάζιους-είναι πλέον θέμα Εθνικής Αξιοπρέπειας!http://kourdistoportocali.blogspot.com/Διάβασε τη συνέχεια...


από :citypress-

Δεν υπάρχουν σχόλια: