Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Η ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ???


Βανδαλισμοί στα γραφεία
της ΠΑΣΠ Ιωαννίνων"

"Σήμερα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008 η ΠΑΣΠ Ιωαννίνων,

Bρέθηκε αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα. Όταν μέλη της ΠΑΣΠ προσήλθαν στα Γραφεία της φοιτητικής παράταξης αντίκρισαν μια εικόνα καταστροφής.
Τα έπιπλα και ο υπολογιστής ήταν διαλυμένα, το υλικό της παράταξης πεταμένο στο πάτωμα, ιστορικές αφίσες της ΠΑΣΠ σκισμένες και πεταμένες και αυτές στο πάτωμα, ενώ ο δράστης(-ες) άφησαν ένα πολιτικό σημείωμα στον πίνακα ανακοινώσεων.
Ο Γραμματέας της παράταξης μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν κίνησε τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στις αρμόδιες αρχές.
Είναι σαφές ότι η ενέργεια αυτή είχε καθαρά μικροπολιτικό υπόβαθρο.
Ως μόνο στόχο είχε να κάμψει το ηθικό των μελών της ΠΑΣΠ, ειδικά τώρα σε μια κρίσιμη περίοδο για το πανεπιστήμιο και την κοινωνία.
Η ημέρα μάλιστα που οι βάνδαλοι επέλεξαν(η επέτειος της 17 Νοέμβρη) να δράσουν δεν είναι τυχαία αλλά δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο και ολοφάνερο τρόπο το ποιόν και τις προθέσεις των δραστών, οι οποίοι “χτύπησαν” σε μια μέρα μνήμης και αγώνα.
Ενέργειες σαν αυτήν είναι ασύμβατες με το πνεύμα, την ιδεολογία και τις αξίες που πρεσβεύει η προοδευτική και δημοκρατική μας παράταξη.
Το σύνολο της ΠΑΣΠ καταδικάζει τόσο ηθικά όσο και στην πράξη τον βανδαλισμό αυτόν και όποιον τον προκάλεσε ενώ δηλώνει ότι απτόητη θα συνεχίσει στο ίδιο tempo με τα ίδια πιστεύω.



ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: