Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ???




ΠΛΕΟΝ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι η επιχείρηση στήθηκε και λειτούργησε με όλες τις διεθνείς πρακτικές διακίνησης μαύρου χρήματος. Η ύπαρξη δύο offshore εταιρειών, η διακίνηση τεράστιων χρηματικών ποσών, των οποίων η κατάληξη παραμένει ανεξακρίβωτη ή και χάνεται σε κάποιες περιπτώσεις, και η έλλειψη οποιουδήποτε τραπεζικού ελέγχου ως προς την αιτία διακίνησης των χρημάτων αυτών αποδεικνύουν ότι η δουλειά οργανώθηκε και εκτελέστηκε από «ειδικούς».
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι τα όσα είπε ο μοναχός Ευδόκιμος για τις επαφές με υπουργούς, προκειμένου να ρυθμιστούν θέματα σχετικά με τις ανταλλαγές ακινήτων, καθιστούν απολύτως αναγκαία τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, προκειμένου να διερευνηθεί αν οι επαφές αυτές συνδέονταν ή όχι με τη διάπραξη αξιόποινων πράξεων.
ΟΛΑ αυτά μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, μια και αποκαλύφθηκαν από μάρτυρες που είναι σε θέση να γνωρίζουν το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων, εν όψει της προσέλευσης μέσα στην επόμενη εβδομάδα των πολιτικών προσώπων και κυρίως των εν ενεργεία μελών του υπουργικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: