Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ???




Ο πρωθυπουργός (που θα επανίδρυε το Κράτος) και το Μαξίμου να χρησιμοποιούν τον δημοσιογραφικό υπόκοσμο και ΚΥΠτζίδικες μεθόδους!

Είναι θλιβερό για το σύνολο του πολιτικού κόσμου κι όχι μόνο για την ανυπόληπτη κυβέρνηση.
Ο Καραμανλής, που θα επανίδρυε το Κράτος, να είναι σήμερα όμηρος του δημοσιογραφικού υπόκοσμου και ΚΥΠατζίδικων μεθόδων στη προσπάθειά του ν απεμπλακεί απο ένα ακόμη σκάνδαλο -αυτό του ξεπουλήματος της Δημόσιας Περιουσίας, μέσω του Εφραίμ.
Η αγάπη του πρωθυπουργού για το home cinema, κινδυνεύει να μετατραπεί σε προσωπική του τραγωδία καθώς το ένα μετά το άλλο τα dvd και οι βιντεογραφήσεις-παρακολουθήσεις, καταφθάνουν στο Μαξίμου δίνοντας την αίσθηση στους πολίτες, οτι η πρωθυπουργική κατοικία της Ηρώδου Αττικού, έχει μετατραπεί σε καρδιά του Κτήνους που ονομάζεται Παρακράτος.
Η αγωνία κάποιων ν απεγκλωβίσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό, απο πάσης φύσεως σκάνδαλα τους αναγκάζει να στήσουν ένα αυτοσχέδιο στρατηγείο τύπου μυστικής υπηρεσίας ένα τσιγάρο δρόμο απο το Κολωνάκι.
Χθες ο Άρης Σπίνος που μιλάει όπως ισχυρίζεται με το Μαξίμου-με τον Γιάννη Ανδριανό, τον επι των dvd;-απεκάλυψε οτι χάθηκαν μερακλίδικα έγγραφα εξαιτίας μιας Γραμματέως που "ξέμεινε" στο Μαξίμου απο την εποχή Ρουσόπουλου.
Ελα όμως που ο Αντώναρος την ανακάλυψε και την υπέβαλλε στο μαρτύριο του πυγοραπίσματος.
Κάπως έτσι κυλάνε οι τελευταίες μέρες της εξουσίας ενός πρωθυπουργού που φαινόταν ότι ήταν άλλος...

Αναρτήθηκε από killbill

Δεν υπάρχουν σχόλια: