Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Γιατί τόσα χρόνια όλοι έκαναν την πάπια ???



ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ???

Για να πάρεις ένα δάνειο από την κάθε Τράπεζα σε βάζουν και υπογράφεις και 2-3 σελίδες με μικρά γράμματα -"εννοείται ότι αυτό απαγορεύεται"- για το τι θα πάθεις έτσι και δεν πληρώσεις.
Αυτό το ονομάζουν ΣΥΜΒΑΣΗ.
Μέχρι τώρα, ο κάθε κατακαημένος-η , πήγαινε να καταθέσει τα χρήματα του στα ευαγή ιδρύματα και ΚΑΝΕΙΣ εκ μέρους των Τραπεζών δεν τον ενημέρωνε ότι σε πιθανό κανόνι της Τράπεζας , θα έπαιρνε το ποσόν έως 20.000 ευρώ, και ούτε σύμβαση υπέγραφε.
Ξαφνικά με το κραχ, το μάθαμε και αυτό και το ερώτημα είναι, γιατί τόσα χρόνια όλοι έκαναν την πάπια;
Και επειδή πολύ μας έχουν ζαλίσει με τις τράπεζες, δέχονται δεν δέχονται τα μέτρα, ας φανταστούν την εικόνα ένα πρωί να μαζευτούν οι καταθέτες και να απαιτούν τα χρήματα τους και τότε θα δούμε πόσο μάγκες εκ του ασφαλούς είναι όλοι τους.
Ο δε κ. Φωλιας, μετά τα σαράντα τόσα μέτρα που αφάνισαν την ακρίβεια, βγαίνει με δέκα νέα μέτρα για να ανακουφίσει και τους δανειολήπτες, ενώ ταυτόχρονα οι Τράπεζες αυξάνουν τα επιτόκια και τούτο επειδή φοβήθηκαν τον Υπουργό.
Η λογική ότι μπορούμε να ζήσουμε και 1-2 χρόνια χωρίς υπερκέρδη, είναι άγνωστη λέξη στο λεξιλόγιο των Τραπεζών.
Ένα όμως είναι γνωστό στην αγορά, ότι χωρίς ζήτηση δεν πωλείται το προϊόν όσο και να το διαφημίζεις και αυτό θα το καταλάβουν σύντομα εάν συνεχίσουν με αυτό το μυαλό.Όσο για την ασφάλεια των καταθέσεων και το στημένο επί σειρά ετών παιχνίδι, όλοι μα όλοι, έκαναν το κοροΐδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: