Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

Και έχουν τώρα το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα???

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
Ήταν υπέροχοι. Αγέρωχοι. Καταλληλότεροι. Τίποτα δεν τους άγγιζε. Τίποτα δεν τους απειλούσε. Τίποτα δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Έτσι αισθανόντουσαν. Ανίκητοι. Έστησαν τις δύο μεγαλύτερες κομπίνες στην ιστορία του ελληνικού κράτους. Μία με τα λεφτά των ασφαλισμένων, μία με την ελληνική γη. Πίστεψαν ότι κανείς δεν θα τους ζητήσει το λόγο. Γιατί σε κανέναν δεν ένοιωθαν την υποχρέωση να δώσουν λογαριασμό. Και έχουν τώρα το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα. Αυτογελοιοποιούνται αποπροσανατολίζοντας, αλλά τους αρέσει. Τους αρέσει, γιατί αισθάνονται ότι σηκώνοντας σκόνη κερδίζουν χρόνο. Σε λίγο θα κατηγορήσουν το ΠΑΣΟΚ ότι φταίει και για τις υπογραφές τους. Σπαρταράνε όπως τα ψάρια έξω από το νερό. Δεν γλυτώνουν. Και το ξέρουν. Μετά την ύβρη, έρχεται η τιμωρία.
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ – ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ
1. Πολύ του πάει του σημερινού πρωθυπουργού να αντιπολιτεύεται το ΠΑΣΟΚ. Έχει ήδη συμβιβαστεί με την επόμενη ημέρα. Το πόσο αδύναμος είναι, αποκαλύπτεται καθημερινά. Η φούσκα έσπασε. Τίποτα για τον πολίτη που υποφέρει, μόνο καταγγελία των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ που σέβονται, προστατεύουν και στηρίζουν τον πολίτη. Εύκολα βρέθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ για να στηριχθούν συγκεκριμένες τράπεζες. Αδύνατο να γίνει κάτι για το εισόδημα του πολίτη, τα φάρμακά του, τα σχολεία των παιδιών του, το προϊόν του αγρότη. Αν είχε αίσθημα ευθύνης, θα παραδέχονταν την αδυναμία του να κυβερνήσει, θα υιοθετούσε την πρότασή μας για ταχύτατη διερεύνηση όλων των σκανδάλων με εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές και θα έδινε το δικαίωμα στους πολίτες να λυτρωθούν από αυτόν και την κυβέρνησή του.
2. Η υπευθυνότητά μας ως Αξιωματική Αντιπολίτευση αποδίδει καρπούς, κι αυτό τους έχει εξοργίσει. Ασχολούμαστε με τον πολίτη και τα προβλήματά του, σε συνθήκες απόλυτης κυβερνητικής ανυπαρξίας. Αυτοί βυθίζονται στον εξαχρειωμένο μικρόκοσμο των σκανδάλων τους.
ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ!
Χρειάστηκε η απειλή κατασχέσεων της περιουσίας των νοσοκομείων, για να… εμφανιστεί στο πολιτικό προσκήνιο, ο υπουργός Υγείας. Για να δοθεί, στο παρά πέντε η διαβεβαίωση, ότι τα χρέη στους προμηθευτές θα πληρωθούν. Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση της ΝΔ, τρέχει πίσω από τα προβλήματα. «Δραστηριοποιείται» όταν η κατάσταση φτάνει στο αμήν. Για να μπαλώσει καταστάσεις. Μέχρι που το πρόβλημα να γιγναντωθεί και πάλι. Αλλά τα προβλήματα της Υγείας, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με μερεμέτια της τελευταίας στιγμής. Απαιτείται σχέδιο που η κυβέρνηση, αποδειγμένα δεν διαθέτει. Το ΕΣΥ στη χώρα μας θα συνεχίσει να νοσεί όσο το χειρίζεται μια κυβέρνηση βαριά άρρωστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: