Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Καταδικαστέα η τρομοκρατική επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ




Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2008

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ.- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ- ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ μπορεί να κατανοήσει την δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού από τις αλλεπάλληλες και αδικαιολόγητες αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος οι οποίες όπως η ίδια έχει αποκαλύψει, γίνονται για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των καταναλωτών, αυτοί που ελεύθερα η κυβέρνηση τους έχει επιτρέψει να λυμαίνονται την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού.

Καταδικάζουμε όμως με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο οποιουδήποτε είδους τρομοκρατικές και προβοκατόρικες ενέργειες που στόχο έχουν να ακυρώσουν τους αγώνες του μαζικού Σ.Κ. για την προάσπιση των συμφερόντων της Επιχείρησης και των καταναλωτών.

Δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιείται η ΔΕΗ με τις αδικαιολόγητες και απανωτές αυξήσεις τείνει να κάνει την ΔΕΗ μισητή στο λαό.
Η ΔΕΗ ανήκει στον Ελληνικό λαό. Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ θα υπερασπισθεί με όλες τις δυνάμεις της την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού και τα συμφέροντα των Ελλήνων καταναλωτών.
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ με την συμπαράσταση όλου του Σ.Κ και πρωτοπόρο την ΓΣΕΕ θα ξανακερδίσει για λογαριασμό της Επιχείρησης τον σεβασμό των καταναλωτών.

ΡΕΥΜΑ ΦΘΗΝΟ - ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: