Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Αν δεν υπάρχει σκάνδαλο, τότε γιατί την κάνουμε την εξεταστική???



«Τι άλλο είναι το 4,1% υπέρ ΠΑΣΟΚ,
παρά απόδοση πολιτικών ευθυνών από τον κόσμο»
,
Aναρωτήθηκε το πρωί ο Β. Μεϊμαράκης, αλλά το βράδυ ανασκεύασε
«Σκάνδαλο»

Για «σκάνδαλο» και για πολιτικές ευθύνες ευθέως ή εμμέσως μίλησαν και τρεις βουλευτές της Ν.Δ., μέλη της εξεταστικής επιτροπής, ο Κ. Μαρκόπουλος, ο Γ. Μπούγας και ο Ν. Δένδιας, διαχωρίζοντας επίσης τη θέση τους από την επίσημη γραμμή που έχει ακολουθηθεί μέχρι τώρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Β. Αντώναρος επέστρεψε στο Μαξίμου το απόγευμα (συνήθως πηγαίνει εκεί μόνο για τον πρωϊνό καφέ), έγινε νέα σύσκεψη, μίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Αμυνας και γύρω στις 8 μ.μ. ακολούθησε η δήλωση-διάψευση Μεϊμαράκη. «Ουδέποτε προσωπικά αναφέρθηκα σε πολιτικές ευθύνες υπουργών», ανέφερε.

«Αν δεν υπάρχει σκάνδαλο, τότε γιατί την κάνουμε την εξεταστική;», αναρωτήθηκε (στους Καμπουράκη, Οικονομέα -«Μέγκα») ο Κ. Μαρκόπουλος. «Το σκάνδαλο του Βατοπεδίου πρέπει να χωριστεί σε τρεις φάσεις», είπε στον «φλας 9,61». «Η πρώτη φάση αφορά την κυριότητα εμπράγματων δικαιωμάτων στο μοναστήρι, η δεύτερη στην παραίτηση από την αγωγή και η τρίτη στις ανταλλαγές. Κάθε μία, λοιπόν, από αυτές τις φάσεις, έχει ανθρώπους που την διαχειρίστηκαν. Οι πολιτικές ευθύνες, για να μην κρυβόμαστε, είναι αδιαμφισβήτητες και στα τρία αυτά στάδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: