Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???

Ο ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟ ,

ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ $$$$

ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ??

κ . πρώην ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΑ ΤΟΥ ΔΥΠΕ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑΤΙ ???

Πανεπιστημιακό Τμήμα θα

δημιουργηθεί στη Ζάκυνθο


Τη δημιουργία Πανεπιστημιακού Τμήματος στη Ζάκυνθο, ανακοίνωσε χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο υποδιοικητής της 6ης ΔΥΠΕ, Παύλος Καψαμπέλης, ο οποίος επισήμανε ότι το τμήμα αυτό θα αποτελεί παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, με τον Πρύτανη και τον Αντιπρύτανη του οποίου έχει υπογραφεί και το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας.

Θα πρέπει ν΄ αναφερθεί πως η “Ημέρα” είχε γνωστοποιήσει από την προηγούμενη Δευτέρα την εν λόγω είδηση, παρουσιάζοντας πληροφορίες από πηγές του Πανεπιστημίου Πατρών.
Ο κ. Καψαμπέλης τόνισε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λειτουργήσει και Ερευνητικό Κέντρο στη Ζάκυνθο, το οποίο θα έχει συνεργασία με Πανεπιστήμιο της Αμερικής, ενώ ο χώρος στέγασης του τμήματος θα είναι το υπάρχον Νοσοκομείο (σε λίγο διάστημα οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, θα πάνε στο νέο Νοσοκομείο, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Γαϊτανίου).
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Κουμπιάς, καθώς και ο Αντιπρύτανης, κ. Δουγένης, είχαν επισκεφθεί τη Ζάκυνθο στις 29 Σεπτεμβρίου και ξεναγήθηκαν στις υποδομές του νησιού, ούτως ώστε να αντιληφθούν ότι η Ζάκυνθος μπορεί να φιλοξενήσει Πανεπιστημιακό Τμήμα.
απο:ΗΜΕΡΑ

1 σχόλιο:

O Profeta είπε...

À volta desta fogueira
Aquecem os corações, almas penadas
À volta desta fogueira ninguém foge
Todos contam lendas de pessoas encantadas

Todos rezam, todos pedem
Que desça o céu à terra
Todos falam de um anjo
Que travou uma santa guerra

Manto de água, mundo verde
Manhãs de sol posto no céu
Às vezes a luz perde-se na noite
À vezes um coração veste um negro véu