Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Δεν έχει ξανασυμβεί. !!!


«Ελπίζω οι υπουργοί να πήραν το μήνυμα Γιώργου»

Γ. Καμίνης:
«Ο Συνήγορος να συνεργάζεται με τη Δημόσια Διοίκηση»
Γ. Καμίνης. Ο Συνήγορος του Πολίτη πιστεύει πως η  προχθεσινή του παρουσία στο Υπουργικό Συμβούλιο θα  έχει ευεργετική επίδραση στη Δημόσια Διοίκηση  μετά και την προτροπή του προς τους υπουργούς  να αξιοποιήσουν τα στελέχη της και να μην  περιοριστούν στους μετακλητούς υπαλλήλους


«Έλα να μιλήσεις στους υπουργούς, γιατί θέλω να υπάρξει κανονική και μόνιμη συνεργασία». Αυτή την πρόσκληση δέχθηκε ο Συνήγορος του Πολίτη Γιώργος Καμίνης από τον Πρωθυπουργό, όταν πριν καν ακόμη ορκιστεί τού τηλεφώνησε την περασμένη Δευτέρα για να του ζητήσει να παραστεί στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Δεν το περίμενα. Δεν έχει ξανασυμβεί. Συνήθως, πρόκειται για τελετουργική συγκέντρωση της κυβέρνησης κυρίως για τις κάμερες» ανέφερε στα «ΝΕΑ» ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε: «Αυτή τη φορά όμως είχε ένα επιπλέον στοιχείο πολλαπλά σημαντικό: Πρώτον, έδειξε την πρόθεση της κυβέρνησης για διαφάνεια, δεδομένου ότι ο θεσμός του Συνηγόρου είναι κατ΄ εξοχήν θεσμός διαφάνειας. Δεύτερον, ήταν ένα μήνυμα του Πρωθυπουργού να συνεργαστούν μαζί μας οι υπουργοί».

απο :ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: