Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Για ένα θέμα που με ενόχλησε ???

Για ένα θέμα που με ενόχλησε κι εμένα και που το έμαθα μόλις χθες, μιας και στην προεκλογική περίοδο έχανα επεισόδια από την επικαιρότητα.

Περισσότερα ΕΔΩ!

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο "λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται...". Η "αναμπουμπούλα" ήταν η προεκλογική περίοδος. Και οι "λύκοι" δυστυχώς, είναι όλων των χρωμάτων! Εμένα με ενοχλούν περισσότερο όμως οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ! Και θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω ΠΟΙΟΙ είναι!

Για ποια "αξιοκρατία" μιλάμε...;

Edit1: Εδώ το δημοσίευμα της "Καθημερινής"
Edit2: Εδώ το ΦΕΚ. Ειλικρινά, δεν ξέρω πως να εκφράσω την οργή μου!!!

Edit3:

"Φαινόμενα που γιγαντώνονται, όσο οι πολίτες δεν βλέπουν μια πολιτική ηγεσία αποφασισμένη να βάλει τέλος στα νοσηρά αυτά φαινόμενα. Και γνωρίζω ότι οι πιέσεις που θα υποστείτε, για προσωπικές εξυπηρετήσεις, ρουσφέτια, ακόμα και για μικρές και μεγάλες παρατυπίες, υπέρ προσωπικών ή οικονομικών συμφερόντων, θα είναι μεγάλες. Θα είναι ακόμα μεγαλύτερες μετά από τα έξι χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, που κυβέρνησε με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των «ημετέρων», ισχυρών και κολλητών.

Αλλά επιτέλους, αλλάζουμε σελίδα. Στόχος, ένα κράτος δικαίου, ευνομίας, ώστε να μπει μια κοινή βάση αξιών για όλους τους Έλληνες. Μια κοινή βάση αρχών και σεβασμού προς κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. Μια κοινή βάση στόχων και κανόνων, που θα μας ενώνει με αξιοπρέπεια. Θα μας ενώνει και θα μας κάνει δυνατούς για να λύσουμε από κοινού σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, ν' ανακτήσουμε κύρος στην εξωτερική πολιτική και ανταγωνιστικότητα στην οικονομία μας.

Να αισθανθούμε ότι η κυβέρνηση εγγυάται τα δικαιώματα για όλους, και όχι προνόμια για τους λίγους.(!!!)"

Δεν υπάρχουν σχόλια: