Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα !!!

Πούτιν στον Γ. Παπανδρέου



Την εδραίωση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας θα επιδιώξει σε συνεργασία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση η ρωσική ηγεσία, σύμφωνα με το συγχαρητήριο τηλεγράφημα, που απέστειλε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Σας γνωρίζουν ως συστηματικό υποστηρικτή της ανάπτυξης των φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας», αναφέρεται στο μήνυμα του Β. Πούτιν, το οποίο δημοσιεύτηκε πριν από λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης.

«Υπολογίζω στην ενεργό από κοινού εργασία με την κυβέρνηση, της οποίας ηγείστε, στην κατεύθυνση της εδραίωσης της στρατηγικής εταιρικής σχέσης της Ρωσίας και της Ελλάδας, της συνεργασίας στον οικονομικό, ενεργειακό, επιστημονικό, πολιτιστικό και άλλους τομείς», σημειώνει ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο τηλεγράφημά του, που επιδόθηκε προηγουμένως στην έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.

«Οι πλούσιες σε περιεχόμενο, αμοιβαία επωφελείς διμερείς σχέσεις ανταποκρίνονται στα θεμελιώδη συμφέροντα των λαών μας, στη σταθερότητα και ασφάλεια στην ευρωπαϊκή ήπειρο», καταλήγει στο μήνυμά του ο Ρώσος πρωθυπου
ργός.

από :nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: