Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Με δεμένα χέρια,???


Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ ?

Κυρίως εξαιτίας της ρητής και αμετάκλητης απόφασης του κ. Κ. Καραμανλή να αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ την 8η Νοεμβρίου, παρακολουθούν τις εξελίξεις της εσωκομματικής θύελλας ο πρόεδρος και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής συνεδρίου του κόμματος.

Ελ... Ντοράντο η ΝΔ

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει παρέλθει ήδη μία εβδομάδα από τη συντριπτική ήττα της ΝΔ και τα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξακολουθούν να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε μία ατέρμονη συζήτηση επί των διαδικασιών, την ώρα που όλοι (υποψήφιοι και μη) επισημαίνουν την ανάγκη το κόμμα να αρχίσει να ασκεί... αντιπολίτευση.

Με δεδομένη την απόφαση του κ. Καραμανλή να μη μείνει ούτε μία ώρα στην καρέκλα του προέδρου μετά το τέλος των εργασιών του συνεδρίου, όλο το βάρος για την εξεύρεση μίας στοιχειώδους λύσης στο οργανωτικό αδιέξοδο φέρουν ο κ. Δημ. Σιούφας και τα μέλη της επιτροπής συνεδρίου. Ωστόσο και εκείνοι, παρά την πολύωρη σύσκεψη που είχαν το βράδυ του Σαββάτου παρουσία όλων των φερόμενων ως υποψηφίων, δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτε άλλο από το να αποφασίσουν για την... τήρηση του καταστατικού.

Ουσιαστικά, ύστερα από μία συζήτηση που τελείωσε στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής και θα επαναληφθεί σήμερα το μεσημέρι, η απόφαση που ελήφθη από την οργανωτική επιτροπή συνοψίζεται στο εξής: την 7η Νοεμβρίου θα εκλέγει νέος πρόεδρος της ΝΔ από το συνέδριο των 5.000 μελών.

Απο:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: