Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2009

"Αστυνομικός, που ακουμπά πολίτη θα απολείεται !!!

Αναδιάρθρωση

ΕΛ.ΑΣ και Π.Σ,

Κατάργηση !

Αγροφυλακής ???


Αναδιάρθρωση όλων των υπηρεσιών της Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Μίλησε για "δημοκρατική και εθνική αστυνομία προς τον πολίτη", διαβεβαιώνοντας ότι "αστυνομικός που ακουμπά πολίτης θα φεύγει". Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε, επίσης, την κατάργηση του σώματος της Αγροφυλακής και αλλαγή στην ηγεσία της ΕΥΠ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε στεναχωρημένος και απογοητευμένος με την κατάσταση, στην οποία παρέλαβε το υπουργείο και ότι θα αντιμετωπιστεί με αποφασιστικότητα το καθεστώς ανομίας και στην συμπεριφορά των αστυνομικών προς τους πολίτες και σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και της χώρας.

"Αστυνομικός, που ακουμπά πολίτη, δεν έχει θέση στην αστυνομία και θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες, με πρωτοβουλία δική μου", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: "Είναι αδιανόητο αστυνομικός να συνεργάζεται με χρυσαυγίτες τους οποίους ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να είχε θέσει εκτός νομικού πλαισίου".

Παράλληλα, ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε την επαναφορά του "αστυνομικού της γειτονιάς". "Αντίπαλοί μας είναι οι χούλιγκαν και οι βάνδαλοι", είπε και υπογράμμισε ότι "στόχος είναι να ξαναγίνει η Αθήνα μία ειρηνική και ασφαλής πόλη"

από:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: