Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ???

ΓΙΑ ΤΗ ΤΑ ΚΡΥΒΑΤΕ

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???

ΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !




“Φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό της Ζακύνθου βάζει με χθεσινή ανακοίνωσή της η ΠΑΣΚΕ ΟΤΕ του Νομού μας (το έγγραφο υπογράφεται από τους συνδικαλιστές, Ανδρέα Κλαυδιανό και Γεράσιμο Κουρούμαλο), σύμφωνα με την οποία ο νυν πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Γιάννης Γιαννούλης, είχε καταλάβει με κομματικό διορισμό τη θέση του Προϊσταμένου στο Τεχνικό Τμήμα του ΟΤΕ!
Οι συνδικαλιστές παρουσιάζουν μέχρι και έγγραφο του τέως Δημάρχου Ζακυνθίων, Άκη Τσαγκαρόπουλου, ο οποίος στις 18 Απριλίου του 2007, είχε ζητήσει από τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του τότε Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να κάνει ωμή πολιτική παρέμβαση στον Περιφερειακό Διευθυντή του ΟΤΕ, Μιλτιάδη Σωτηρόπουλο, ούτως ώστε ο κ. Γιαννούλης να γίνει Προϊστάμενος στο Τεχνικό Τμήμα!

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, έχει το έγγραφο του τέως Δημάρχου, κ. Τσαγκαρόπουλου, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι είναι υπόλογος στη Δικαιοσύνη για την απόπειρα εμπρησμού του “ΞΕΝΙΑ”, καθώς και για τις πλαστογραφήσεις των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακυνθίων, που αφορούσαν τη σύναψη συμβάσεων για την εκταμίευση δανείων από Τράπεζες.

“Αξιότιμε κύριε Σταϊκούρα,
Ο κ. Γιάννης Γιαννούλης, του Μαρίνου, ο οποίος εργάζεται στο Τεχνικό Τμήμα ΟΤΕ Ζακύνθου, ενδιαφέρεται για τη θέση Προϊσταμένου στο ως άνω Τεχνικό Τμήμα και την οποία δικαιούται να έχει, διότι έχει βαθμό Τ/Α και ΚΑΜ 124140.
Σημειωτέον ότι, είναι μέλος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, πρώην Κοινοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα Ζακύνθου.
Ο αρμόδιος Περιφερειακός Δ/ντης Ν.Δ. Ελλάδος, στον οποίο πρέπει να γίνει παρέμβαση είναι ο κ. Σωτηρόπουλος Μιλτιάδης.
Ευχαριστώντας για το ενδιαφέρον σας, στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.
Με εκτίμηση,
Ο Δήμαρχος Ζακυνθίων
Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος”

2 σχόλια:

dionisakis είπε...

o Αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέττω!

Απόμαχος είπε...

ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ν ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΑ.....