Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ο ΚΑΘΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠΑ???

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ???

Η ΝΑ ΛΑΚΗΣΕΙ...

Καταγγέλθηκαν οι κρίσεις που έγιναν την προεκλογική περίοδο???

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ




Έγγραφο στο Υπουργείο Υγείας έστειλε, στις 9 Οκτωβρίου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, καταγγέλλοντας τις κρίσεις των υποψηφίων Προϊσταμένων των Διευθύνσεων και των Υποδιευθύνσεων, που έγιναν κάτα τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ο Σύλλογος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη τη διαδικασία που έλαβε χώρα, υπογραμμίζοντας τα παρακάτω:
“Σας ενημερώνουμε ότι στις 8/10/09 κοινοποιήθηκε στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου με το Α.Π.ΕΜΠ. 37 έγγραφο “μοριοδότηση υποψηφίων Προϊσταμένων Διευθύνσεων και υποδιευθύνσεων των Νοσοκομείων της 6ης ΥΠΕ”.
Το ανώτερο εμπιστευτικό έγγραφο επικαλείται διατάξεις:
1)ν. 3527/07
2)τον οργανισμό του ΓΝΖ
3)Υπ΄ Αριθμ. 17289/23-07-09 έγγραφο της 6ης ΥΠΕ
και θέτει όριο 5 ημερών από 08-10-09, προκειμένου να υποβληθούν ενστάσεις.
Η ανωτέρω διαδικασία αποτελεί διαδικασία κρίσεων, που διεξάγετε εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Θεωρούμε ότι είναι ανεπίτρεπτη διαδικασία που επηρεάζει την εξέλιξη των υπαλλήλων του Νοσοκομείου μας. Απαιτούμε να υπάρξει άμεσα αναστολή των λειτουργιών όλων εκείνων των διοικητικών οργάνων (Διοικητικό-Υπηρεσιακό Συμβούλιο), που μπορούν να επηρεάσουν στην κατεύθυνση αυτή και να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα” σημειώνεται.
Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο, κ. Κατερίνα Καμπιώτη, μας κοινοποίησε έγγραφο της Υπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί όσοι ήταν διορισμένοι σε καίριες θέσεις από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Η κ. Καμπιώτη, μάλιστα, αναρωτήθηκε με ποιά ιδιότητα κάνει δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης ο κ. Καψαμπέλης, από τη στιγμή που υπάρχει συγκεκριμένη οδηγία της Υπουργού Υγείας.
“Με εντολή της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. ΜαριλίζαςΞενογιαννακοπούλου, παρακαλούμε να φροντίσετε για την άμεση υποβολή και αποστολή στις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, των παραιτήσεων όλων των μελών των συλλογικών οργάνων αρμοδιότητάς σας,

ΑΠΟ:ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: