Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Η ΧΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ !!!


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ


ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ
ΜΑΣ

Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, αγαπητοί αναγνώστες, λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες. Απ’ όλους τους πολιτικούς της χώρας η εκλογική αυτή αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ως κρίσιμη. Κρίσιμη για το μέλλον της χώρας αφού το διακύβευμα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου θα κρίνει πολλά για όλους. Οι περισσότεροι από σας, όπως πάντα, έχετε ήδη αποφασίσει για το τι θα ψηφίσετε, ποιον θα στηρίξετε, ποιον ή ποιους θα σταυρώσετε. Καταρχήν πρέπει να τονιστεί ότι δε χωρά αποχή αν θέλουμε να λεγόμαστε ενεργοί πολίτες, ότι η φωνή μας ακούγεται αν συμμετέχουμε. Εκτός πια κι αν ανήκετε σ’ εκείνους τους ρομαντικούς που πιστεύουν ότι μιλάτε μέσα απ’ τη σιωπή. Αυτό όμως συμβαίνει με ‘σας, τους αποφασισμένους.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

Με την υπερψήφιση του ΠΑΣΟΚ επιλέγουν κυβέρνηση μακράς πνοής, με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου. Επιλέγουν πολιτική σταθερότητα και οικονομική ανάπτυξη. Σύγχρονο Κοινωνικό Κράτος και αποτελεσματική Προστασία του Περιβάλλον τος. Εμπιστεύονται το νέο μοντέλο διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου. Αποδοκιμάζουν την απερχόμενη κυβέρνηση και τον κ. Καραμανλή, κύριους υπαίτιους της φθοράς και της παρακμής της τελευταίας πενταετίας.

Την Κυριακή ο ελληνικός λαός διαλέγει το μόνο κατατεθειμένο Σχέδιο για έξοδο από την κρίση. Διαλέγει με Γνώση και Τόλμη τη Νέα Πολιτική, με Νέους Ανθρώπους και Νέες Ιδέες.

Στις εκλογές αυτές ψηφίζουμε για να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.

Στις εκλογές αυτές ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ γιατί θέλουμε να κερδίσουμε το μέλλον της χώρας μας.

2 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

ΠEΣΤΑ!!
Τόσα χρόνια κουβαλάω μνήμες
έμαθα. είδα, έπαθα, έκλαψα...
Το ταξίδι τους να είναι μακρινό και το εισιτήριο να γράφει
ΑΓΥΡΙΣΤΟΣ!!!

poulitaria είπε...

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ !!! ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟ!!!ΠΑΜΕ!!!!!!!!!