Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Πέρασε με 3-0 !!!



Ο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας την Σπάρτα Πράγας με το 3-0 στο ΟΑΚΑ. Η ανατροπή του 1-3 της Τσεχίας έγινε με πολύ σασπένς και αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, καθώς οι πράσινοι έπαιξαν έως το τέλος με τη φωτιά. Ο Σαριέγκι, ο Κατσουράνης και ο Σαλπιγγίδης οι σκόρερ για τη νίκη του ΠΑΟ.

Η ελληνική ομάδα κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα αλλά και την τεράστια πίεση που ήταν σαφές ότι βάραινε τους πάντες. Η πρόκριση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά πολλά κρίθηκαν στο πρώτο. Όσο άτυχος ήταν ο Σισέ στις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, τόσο τυχερός ήταν ο Παναθηναϊκός που είδε το σουτ του Μπέργκερ να γλείφει το δοκάρι και το γκολ του Σαριέγκι να έρχεται στην τελευταία φάση του ημιχρόνου και να λύνει πόδια ή να λυτρώνει καρδιές.

Οι πράσινοι αγκάλιααν την πρόκριση με το γρήγορο σχετικά γκολ του Κατσουράνη στην επανάληψη, αλλά στο τέλος από το άγχος τους παραλίγο να τα καταστρέψουν όλα, όμως ο Κάλουντα αστόχησε στο τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς. Ο εκπληκτικός και απόψε Σαλπιγγίδης έβαλε το τρίτο γκολ στο 90 αλλά οι Τσέχοι έκαναν ευκαιρία και στις καθυστερήσεις για να πάνε το ματς στην παράταση. Τελικά πήγαν σπίτι τους και ο ΠΑΟ θα είναι στην κλήρωση της Παρασκευής

Δεν υπάρχουν σχόλια: