Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!


ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1. Μπήκαμε στην τελική ευθεία των λυτρωτικών για τη χώρα εθνικών εκλογών. Τα δεδομένα είναι γνωστά:

- Η χώρα μας κινείται, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Το Α.Ε.Π. της Ελλάδας μειώθηκε το δεύτερο τρίμηνο του 2009 κατά 0,2%. Αυτό έχει να συμβεί από το 1993, όταν - ω! τι σύμπτωση! - , κυβέρνηση ήταν και πάλι η Ν.Δ. Θυμίζουμε ότι η Ν.Δ. παρέλαβε το 2004 μία οικονομία που «έτρεχε» με πάνω από 5% ρυθμό ανάπτυξης. Και κατάφερε, την ώρα που οι ευρωπαϊκές οικονομίες ανακάμπτουν να βυθίσει τη χώρα στην ύφεση. Τα πράγματα είναι απλά: ό,τι καταφέρνει να χτίσει με κόπους και θυσίες ο ελληνικός λαός με τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, έρχεται η Ν.Δ. να το γκρεμίσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά δεν μας πτοεί. Όπως το 1993 παραλάβαμε μία οικονομία με αρνητικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την παραδώσαμε στη ζώνη του ευρώ, έτσι και τώρα η ανάταξη της οικονομίας και του παραγωγικού δυναμικού της χώρας θα είναι έργο ΠΑΣΟΚ.

- Οι πολίτες βιώνουν τη χειρότερη έξαρση της εγκληματικότητας των τελευταίων χρόνων. Νομίζαμε ότι το 2008 είχαμε δει τα χειρότερα: Εκρηκτική αύξηση, περίπου 60%, στον αριθμό κλοπών-διαρρήξεων σε σχέση με το 2004 (από 42.397 το 2004, σε 67.779 το 2008), θλιβερό ρεκόρ των τελευταίων δεκαετιών σε ληστείες και κλοπές τροχοφόρων. Όσο παραμένει όμως στη θέση της η κυβέρνηση Καραμανλή τα χειρότερα πάντα θα ακολουθούν: Ήδη, το α' εξάμηνο του 2009, ο αριθμός κλοπών και διαρρήξεων έφτασε τις 36.813, 10% περίπου περισσότερες σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα! Το συγκλονιστικότερο: αυξήθηκε κατά 41% σε σχέση με πέρσι ο αριθμός των ληστειών, που έφτασαν φέτος, μόνο το α' εξάμηνο του 2009, τις 2.488!

- Η καταρρέουσα κυβέρνηση ασχολείται μόνο με την επιβίωσή της. Και εδώ, όπως παντού, θα αποτύχει. Ούτε τα επικοινωνιακά λίφτινγκ, ούτε η ακατάσχετη παροχολογία, ούτε τα επικοινωνιακά παιχνίδια με τις χειροπέδες του Χριστοφοράκου θα τους σώσουν. Φεύγουν, και το ξέρουν.

2. Το υπέρτερο ζήτημα για τον τόπο είναι να σταματήσουμε το συντομότερο δυνατό την κοινωνική, οικονομική, θεσμική αλλά και ηθική κακοποίηση της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα και μοναδικό: Να αποφασίσει ο λαός, εδώ και τώρα, τι επιθυμεί για την Ελλάδα και ό,τι αποφασίσει να γίνει πράξη. Το δικό μας καθήκον είναι να υπηρετούμε το συμφέρον της χώρας. Και το συμφέρον της χώρας επιτάσσει αλλαγή κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό. Για αυτό και από σήμερα κινητοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις για τη μεγαλύτερη δυνατή νίκη στις εθνικές εκλογές. Εκλογές λύτρωσης για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: