Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Με έκθεση ιδεών???

Κρύβοντας τις δικές της ευθύνες για την αποτυχημένη οικονομική πολιτική, που οδήγησε στα γνωστά δημοσιονομικά και υφεσιακά αποτελέσματα, η κυβέρνηση κινήθηκε και χθες σε προεκλογική τροχιά.

«Ανεύθυνος» για την ύφεση εμφανίστηκε ο Γ. Παπαθανασίου


«Ανεύθυνος» για την ύφεση εμφανίστηκε ο Γ. Παπαθανασίου Ο πρωθυπουργός κάλεσε μετά τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου στο μέγαρο Μαξίμου χθες τον υπουργό Οκονομίας Γ. Παπαθανασίου για να δώσει το στίγμα των κρίσιμων αποφάσεων για την οικονομία, που θα ληφθούν κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Και ο υπουργός Οικονομίας, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Κ. Καραμανλή, ακολούθησε την πεπατημένη των συναδέλφων του. Επιτέθηκε και αυτός εναντίον του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι, σε σχέση με τις διαρθρωτικές αλλαγές, «πρέπει να κάνουμε τώρα αυτά τα οποία δεν έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες».

Ενώ σε ερώτηση αν συζήτησε με τον πρωθυπουργό το «πακέτο» για τη ΔΕΘ, απάντησε ότι «συζητήσαμε αυτά που σας είπα». Είναι προφανές ότι στη συνάντηση συζητήθηκε, εκτός των άλλων, η δέσμη των διαρθρωτικών αλλαγών, στην οποία είχε αναφερθεί και παλαιότερα ο υπουργός Οικονομίας και η οποία -όπως δείχνουν τα πράγματα- θα «ελαφρύνεται» όσο πλησιάζουν οι πρόωρες εκλογές (με απώτατο όριο τον Μάρτιο).

απο:Enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: