Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

H ηγεσία της Ν.Δ. να μαδάει τη μαργαρίτα ???


Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΜΗΡΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΟΛΗ Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΑΞΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.


1. Μήνες τώρα παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την ηγεσία της Ν.Δ. να μαδάει τη μαργαρίτα για το τι θα κάνει με τους λεγόμενους Βατοπεδινούς και τα άλλα παιδιά. Ακόμη και ο γραμματέας της Ν.Δ., με χθεσινές δηλώσεις του, ζήτησε ουσιαστικά την απομόνωση όσων οι συμπεριφορές «παραβίασαν τους κανόνες». Επανέρχεται πάλι δηλαδή το ζήτημα αποκλεισμού στελεχών, που ενεπλάκησαν στο πλήθος σκανδάλων της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές.

2. Η συζήτηση για το τι θα κάνουν τελικά με τα ψηφοδέλτια αφορά μόνο τον νεοδημοκρατικό μικρόκοσμο και κανέναν άλλο. Αυτό που αφορά στον Έλληνα πολίτη είναι το εξής: Ότι στην ψήφο αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να βγάλουν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος επειδή ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα, στηρίζουν σήμερα την κυβερνητική τους πλειοψηφία!

3. Ρωτά ο Έλληνας πολίτης, ρωτάμε όλοι μας:

- Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να στηρίζεται σε βουλευτές που όλη η Ν.Δ., πλην του κ. Καραμανλή ο οποίος δεν έχει αποφασίσει ακόμη, δεν θεωρεί άξιους ούτε καν να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών; Κι όμως είναι!

- Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να εξαπολύει νέες κοινωνικά ανάλγητες φοροεπιδρομές, με κοινοβουλευτική πλειοψηφία που βασίζεται σε ψήφους στελεχών της που έδιναν τηλεοπτικά μαθήματα φοροδιαφυγής μέσω off-shore; Κι όμως αυτό ακριβώς συμβαίνει!

4. Η πολιτική τους υποκρισία δεν έχει όριο. Με τις δηλώσεις για απομάκρυνση από τα ψηφοδέλτια των εμπλεκομένων στα σκάνδαλα βουλευτών, στην ψήφο των οποίων στηρίζονται για να κυβερνούν, επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουμε μήνες τώρα: η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έχει χάσει μόνο την πλειοψηφία στην κοινωνία, όπως απέδειξε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Έχει απωλέσει και κάθε ηθική νομιμοποίηση να ζητάει θυσίες από τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: