Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009

Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;.???

Βουτιές στην...κάλπη!


Μικρής διάρκειας θα είναι τα μπάνια των πολιτικών, καθώς τα σενάρια για πρόωρη προσφυγη στις κάλπες ενισχύονται και στα κομματικά επιτελεία επικρατεί καύσωνας. Την εκλογολογια πυροδοτεί και η οξύτατη αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης που ανταλλάσσουν πλέον καθημερινά βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Η επιλογή του χρόνου των εκλογών έχει να κάνει όμως και με τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας, που διαφαίνονται δυσμενείς.

Η οικονομία ήταν εξάλλου το πεδίο στο οποιο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου επικεντρωσε την κριτική του προς την κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μάλιστα σκληρή γλώσσα, ως απάντηση στην επίθεση Παπαθανασίου κατά Παπανδρέου.

"Λίγη αυτοκριτική δεν υπάρχει; Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;. Έλεγαν ότι δε θα βάλουν φόρους κι έβαλαν, έλεγαν ότι δε θα φύγει το έλλειμμα και τους ξέφυγε, και δεν το λένε μόνο φέτος, το έλεγαν και πέρυσι, το έλεγαν και πρόπερσι .Για κάθε πράγμα που λέγαμε κι έχουμε επαληθευθεί, τώρα γυρνάνε και μας κάνουν αυτή την απίστευτα αλαζονική επίθεση; είπε χαρακτηριστικά ο κ.Παπακωνσταντίνου.


Στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης παραδέχθηκε ότι υπάρχει παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, επέρριψε όμως εξ ολοκλήρου την ευθύνη στον Γιώργο Παπανδρέου. Πάντως ο κ. Ζαγορίτης ήταν κατηγορηματικός ότι η κυβέρνηση δεν θα προσφύγει σε πρόωρες κάλπες.


Απο :nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: