Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΑΝΤΩΝΑΡΕ ???

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ
ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ???

Για την ανικανότητα, τη φαυλότητα
και την αναλγησία
που έχετε σαν ανύπαρκτη κυβέρνηση που είστε...



"Η κυβέρνηση κυβερνά και η αντιπολίτευση ελέγχει, οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι" ανταπάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας- σε απάντηση της κατηγορίας του κ. Αντώναρου- ότι "η ΝΔ έχει στο dna της την ανικανότητα, τη φαυλότητα και την αναλγησία". Υπογράμμισε, δε, ότι "αυτά που ακούμε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι απαράδεκτα και προσβάλλουν την νοημοσύνη και την ευαισθησία του ελληνικού λαού".

Κληθείς να σχολιάσει τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση μετά τις πυρκαγιές, ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "κάποια είναι αυτονόητα, αλλά το πρόβλημα είναι η αξιοπιστία την οποία η κυβέρνηση έχασε το 2007, βλέποντας τι έγινε στις πληγείσες περιοχές. Δεν έχουμε καμία απολύτως εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση ότι κάνει έργο αναδάσωσης,προστασίας του περιβάλλοντος και ελέγχου καταπατήσεων".

Πρόσθεσε ότι στην κυβέρνηση "δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να πουν τι έφταιξε και φτάσαμε ως εδώ", συμπληρώνοντας ότι "οι ευθύνες είναι δεδομένες, αναμένουμε από τον πρωθυπουργό να τις αναλάβει"

Απο:nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: