Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία !!!




ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ


Εκστρατεία αιμοδοσίας και συλλογής φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και παιδικών τροφών για την Παλαιστίνη, αποφάσισαν να ξεκινήσουν η ΑΔΕΔΥ, η ΓΣΕΕ, η ΚΕΔΚΕ και η ΕΝΑΕ, σε συνεργασία με την «Ελληνο-Παλαιστινιακή Φιλία», και την «Πανευρωπαϊκή Επιτροπή για τη Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας», που είχε και την πρωτοβουλία για τη σύσκεψη που έγινε χθες 7-1-09 στα γραφεία της τριτοβάθμιας δημοσιοϋπαλληλικής οργάνωσης.
Λεπτομέρειες για τα είδη που έχουν ανάγκη τα νοσοκομεία στη Γάζα, καθώς και για τα σημεία συγκέντρωσης των εφοδίων, που θα γίνει με το συντονισμό δήμων και νομαρχιών, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Οι συνδικαλιστικοί φορείς διοργανώνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τη σφαγή των Παλαιστινίων, το ερχόμενο Σάββατο 10-1-09, στις 13:30 στο Σύνταγμα.
ΑΘΗΝΑ, 7-1-09
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣΈδρα: Βρυξέλες,Εκπρόσωπος στην Ελλάδα: Γιώργος ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ- 6944595100
* Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός εκφράζει τα αισθήματά για τον αδελφό Παλαιστινιακό Λαό!
Μπροστά στο διεθνές έγκλημα και τη ναζιστική γενοκτονία, τα συνδικάτα και η Αυτοδιοίκηση είναι παρών στο κάλεσμα της "Ελληνο-Παλαιστινιακής Φιλίας"
Το Σάββατο διαδηλώνουμε ενάντια στο ναζισμό και το νέοφασισμό!


από σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: