Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Διακοπές με £7 ανά διανυκτέρευση στη Ζακυννθο ???




UK NEWSHOLIDAY στο Sun ΓΙΑ £ 5 ανά διανυκτέρευση Οι επιχειρήσεις που θα επιχειρήσει να προσελκύσει όλα τα μετρητά-περιτυλιγμένων παραθεριστών Τετάρτη Ιανουάριος 21,2009 Με Louise Barnett, Καταναλωτών Editor Πείτε τη γνώμη σας (0) HOLIDAY επιχειρήσεις είναι μειώνοντας το κόστος της ηλιοφάνειας αποδράσεις σε τόσο χαμηλά όσο £ 5 τη νύχτα στη διαμάχη για τις κρατήσεις των πελατών.
Thomson, το Ηνωμένο Βασίλειο ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας, προσφέρει £ 5 ανά νύχτα διαμονή σε δημοφιλή θέρετρα στη Φουερτεβεντούρα, την Κέρκυρα και την Τουρκία.
Άλλες σημαντικές διακοπές όλες τις επιχειρήσεις που θα επιχειρήσει να προσελκύσει ταμειακών περιτυλιγμένων παραθεριστές σε ό, τι είναι που πρέπει να τους αυστηρότερους ποτέ εμπορικό έτος. Μια βιομηχανία εμπειρογνώμονας δήλωσε μετά το χριστουγεννιάτικο πακέτο διακοπών κρατήσεις ήταν μεταξύ 10 και 20 τοις εκατό σε σχέση με πέρυσι. Thomson της online £ 5 ανά νύχτα προσφορών για τον Μάιο διακοπές αποκλείει αεροπορικών ναύλων, μεταφορές από το αεροδρόμιο και όλα τα άλλα έξοδα διακοπών.
EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ: WIN A Luxury HOLIDAY ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΚΟΥΑ Τα άλλα κατώτατη ασχολείται περιλαμβάνουν £ 6 ανά νύχτα διαμονή στην Κρήτη και £ 7 στο ελληνικό νησί της Ζακύνθου.
Αυτές απευθύνονται σε οικογένειες σε ελάχιστο προϋπολογισμούς, όρνιθα μέρη, ακόμα και ζευγάρια που αναζητούν ένα φτηνό και εύκολο εβδομάδα στον ήλιο. Phil Davies, εκδότης του ταξιδιωτικού νέα ιστοσελίδα TravelMole.com, δήλωσε: "Κατά το τρέχον έτος του συνόλου των ετών είναι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το σκληρότερο χρόνο για τη βιομηχανία ταξιδίων που ζουν στην μνήμη λόγω της οικονομικής κατάστασης. "Ως εκ τούτου, όλες οι εταιρείες θα είναι σε διακοπές θέλει να πουλήσει όσα διακοπών ικανότητα που έχει

Δεν υπάρχουν σχόλια: