Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Δεν υπάρχει Θεός και άν υπάρχει δεν βλέπει ???



Πώς να πιστέψεις όταν δεν σε εμπνέουν;;


Εφραίμ,Gay παπάδες, σχολές με όργια, βατοπαίδι, βίλες, συναλλαγές, διαπλοκή, παραδικαστικό, πολιτική, λεφτά σε πουκάμισα και τώρα αυτό… παιδική πορνογραφία… Έκαναν τον οίκο του Θεού, οίκο διεφθαρμένων…. Και λέω έκαναν γιατί δεν έχουμε μερίδιο ευθύνης όλοι εμείς οι απλοί πολίτες ή έστω αυτό που μας αναλογεί είναι πολύ μικρό.
Δεν μπορώ να αποδείξω ότι υπάρχει Θεός, και πόσο μάλλον ότι είναι ο Θεός που πιστεύω, μπορώ όμως να διαπιστώσω ότι οι «εργάτες» Του, και οι «απεσταλμένοι» του , δεν Τον πιστεύουν.
Δεν χωράει ο νους μου το ότι παπάς εμπλέκεται σε κύκλωμα διακίνησης σκληρής παιδικής πορνογραφίας. Τα υπόλοιπα μπορώ να τα καταπιώ… ενήλικοι είναι , έχουν κάθε δικαίωμα από τον νόμο και όπου διαπιστώνονται παραβάσεις διώκονται. Αλλά αυτό δεν καταπίνεται.
"Αυτοί οι άνθρωποι ματώνουν την πίστη του λαού καθημερινά..."
Το έργο του «πνευματικού» είναι να εμπνέει , να υποστηρίζει , και να καθοδηγεί με γνώμονα το δίκαιο και το σωστό αλλά στην Ελλάδα του 2009 το έργο του «πνευματικού» είναι να κάνει δημόσιες σχέσεις και να διοικεί…
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι ΠΑΠΑΔΕΣ που κρατούν ψηλά τις αξίες, προσφέρουν έργο και είναι παράδειγμα προς μίμηση,γιατί θα είχε καταρρεύσει η εκκλησία …

P.t
από blackmail

Δεν υπάρχουν σχόλια: