Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ???

Αύριο Παρασκευή στις 23 Ιανουαρίου 2009 δικάζονται στην Αθήνα ο πρόεδρος της «ΟΣΕΓΟ» Μιχάλης Τζελέπης και οι πρώην πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων της «ΣΕΚΑΠ» Νίκος Παπαβασιλείου και της «ΡΟΔΟΠΗΣ» Γιώργος Αλμπανίδης, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας, κατηγορούμενοι για παρακώλυση συγκοινωνιών!!!!
Με κινητοποιήσεις και πορεία στην Αθήνα (στις 7/10.2003), είπαν την περίοδο εκείνη, «κάτω τα χέρια από τα Συνεταιριστικά εργοστάσια»!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ συνδικαλιστές και εργαζόμενοι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και που επί Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ κατέβηκαν στην Αθήνα διατρανώνοντας την πίστη τους «να μη κλείσουν τα Συνεταιριστικά εργοστάσια της Ξάνθης». Αγώνες που τελικά δικαιώθηκαν τότε.

Σήμερα, που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έκλεισε τα Συνεταιριστικά εργοστάσια της Ξάνθης (ΣΕΒΑΘ & ΣΕΠΕΚ) και να ξεπούλησε τη ΡΟΔΟΠΗ σε ιδιώτες αν και κερδοφόρα, οι πράσινοι συνδικαλιστές και αγωνιστές που κάποτε πάλευαν για να τα κρατήσουν ανοιχτά και να συνεχίζουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους αν και οι περισσότεροι συνταξιούχοι πλέον, συνεχίζουν δυστυχώς να «ταλαιπωρούνται» και να τους «τρέχουν» στα δικαστήρια!

Και ρωτάω εγώ τώρα. Πού ήταν τα τελευταία 5 χρόνια οι "γαλάζιοι" συνδικαλιστές όταν έμπαιναν ένα-ένα τα λουκέτα στα εργοστάσιά μας;

Πηγή: Μαχητής Ξάνθης
απο: Γ ΚΡΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: