Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Το Κατάρ μάς άφησε με την... ???

Επιστολή στο χέρι ???
Μια παροιμία λέει συμφωνίες του κ…..



Οι αρμόδιοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ Ν. Σηφουνάκης και Χαρ. Τσιόκας εξαπέλυσαν χθες το μεσημέρι βολές εναντίον της κυβέρνησης και του τέως υπουργού Μεταφορών Κ. Χατζηδάκη, ο οποίος αργά το απόγευμα απάντησε με την ιδιότητα του... υπουργού Ολυμπιακής.Σημείο τριβής αποτέλεσαν οι δηλώσεις αξιωματούχων της Qatar, με τις οποίες έκαναν γνωστό ότι η εταιρεία τους δεν ενδιαφέρεται για την αγορά της Ολυμπιακής.

«Αποτελεί γελοιοποίηση για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση όταν πριν αλέκτορα φωνήσαι ήρθε η επίσημη προσβλητική ανακοίνωση διάψευσης της Qatar ότι ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για την αγορά των Ολυμπιακών Αερογραμμών»,

παρατήρησε ο Ν. Σηφουνάκης, προσθέτοντας πως αυτό που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση είναι η... τσαπατσουλιά.Από την πλευρά του ο Χ. Τσιόκας κατηγόρησε τον Κ. Χατζηδάκη πως είπε ψέματα για την ύπαρξη επενδυτών. «Η Ν.Δ. παρασέρνει πάλι την Ολυμπιακή στη δίνη άγνωστων επενδυτών, για τους οποίους μάλιστα η αγορά λέει ότι στην ουσία χρησιμοποιούν την Ολυμπιακή προκειμένου ν' αξιοποιήσουν άλλα φιλέτα του Δημοσίου...».Αντίδραση για το θέμα από το -καθ' ύλην αρμόδιο- υπουργείο Μεταφορών δεν υπήρξε. Ωστόσο παρενέβη ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, με την αιτιολογία ότι απαντά στην προσωπική κριτική που του ασκήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση. «Η διαδικασία για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής συνεχίζεται κανονικά. Αυτό που δεν συνεχίζεται κανονικά είναι η λειτουργία του ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση», σχολίασε ο υπουργός, δίνοντας στη δημοσιότητα επιστολή της Qatar, με την οποία η εταιρεία στις 16/10/2008 εκδήλωνε το ενδιαφέρον της για την αγορά της Ολυμπιακής. Οπως, όμως, όλοι γνωρίζουν πια, η Qatar έμεινε μόνο στα... λόγια. Το υπουργείο Μεταφορών περιορίστηκε απλώς στο να διανείμει τη δήλωση του Κ. Χατζηδάκη, αποφεύγοντας να σχολιάσει την κριτική που ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση.
απο:ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: