Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΠΥΡΑ ΚΤΑ Ν Δ ???


Την λύση θα δώσει ο Λαός για την μεγάλη Αλλαγή
«Η χώρα χρειάζεται νέα κυβέρνηση, νέα πολιτική και την λύση δίνουν οι κάλπες, ο λαός και θα την δώσει πολύ σύντομα» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στα Τρίκαλα και πρόσθεσε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να αναλάβει την ιστορική ευθύνη για μια νέα μεγάλη αλλαγή και ανατροπή».
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της κυβέρνησης , η οποία, όπως σημείωσε, «έφερε σε τραγικό αδιέξοδο την οικονομία και ευθύνεται που η χώρα μπαίνει στην κρίση χωρίς κανένα σχέδιο».
Παράλληλα την κατηγόρησε ότι τρέπεται σε φυγή μπροστά στην απαίτηση του λαού για διαφάνεια και καταλογισμό ευθυνών στα μεγάλα σκάνδαλα της. «Προσπαθούν να γαντζωθούν με έναν ανασχηματισμό επικοινωνιακό, αλλάζουν μάσκες με τα μάτια στραμμένα στα δικά τους προβλήματα και στον φόβο των εκλογών» είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου.
Παρουσίασε το ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό σχέδιο του Κινήματος για την έξοδο της χώρας από την κρίση με άξονες την δημιουργία πλούτου μέσω της πράσινης ανάπτυξης, την λειτουργία ενός ευνομούμενου κράτους με διαφάνεια, αξιοκρατία, καθώς και την στήριξη του οικογενειακού εισοδήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: