Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Φάρμακα και χρήματα παρέδωσε !!!



Στους Παλαιστινίου
το

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΖΑΚΥΝΘΟΥ



Το φαρμακευτικό υλικό και τα χρήματα που συγκέντρωσε το προηγούμενο διάστημα από το κάλεσμα που πραγματοποίησε προς όλους τους φορείς, για την έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό, που για ακόμη μία φορά δέχθηκε σκληρή επίθεση από τις δυνάμεις του Ισραήλ, παρέδωσε στον...
Μ. Ιγκάντι:
“Το Ισραήλ έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο στη Γάζα”
Το φαρμακευτικό υλικό και τα χρήματα που συγκέντρωσε το προηγούμενο διάστημα από το κάλεσμα που πραγματοποίησε προς όλους τους φορείς, για την έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό, που για ακόμη μία φορά δέχθηκε σκληρή επίθεση από τις δυνάμεις του Ισραήλ, παρέδωσε στον πρόεδρο των Παλαιστινίων εργαζομένων στην Ελλάδα, Μοχάμεντ Ιγκάντι, το Εργατικό Κέντρο.
Με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί και συνέντευξη που παραχώρησε ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου, Διονύσης Κόμης, από κοινού με τον κ. Ιγκάντι και τον Ναμπίλ Τζακάλ, ο συνδικαλιστικός φορέας δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των Παλαιστινίων.
Ταυτόχρονα, ο κ. Κόμης ευχαρίστησε τους τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΖ), τους δημοσιογράφους και το προσωπικό τους, που έλαβαν μέρος στον επιτυχή μαραθώνιο για τη συγκέντρωση φαρμακευτικών υλικών και χρημάτων, προκειμένου να δοθούν στους Παλαιστινίους της Γάζας, που το τελευταίο διάστημα υπέφεραν από την εισβολή των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Συγκεντρώθηκαν 8.335€, με τον γραμματέα του ΕΚΖ να σημειώνει πως υπάρχουν ακόμη περίπου 1.300€ που μένει να αποδοθούν απ' όσους τα προσέφεραν, ευχαριστώντας παράλληλα όλους γι' αυτή τους τη στάση.