Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

Να σκοτεινιάσει όλη η Ελλάδα‏ ?


Σήμερα Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ...
...για ένα μόνο λεπτό να σκοτεινιάσει όλη η Ελλάδα‏
.
Απο νωρίς εχθές Πέμπτη το απόγευμα χιλιάδες Έλληνες αναγνώστες του ελληνικού στέλνουν μαζικά μηνύματα σε φίλους, γνωστούς και αγνώστους, μέσω internet, sms, τηλεφωνικώς, απο στόμα σε στόμα, ώστε σήμερα το βράδυ Παρασκευή 16 ιανουαρίου στις 20.30 για ένα μόνο λεπτό να σβήσουν όλα τα φώτα. Ως ένδειξη συμπαράστασης στον λαό των Παλαιστηνίων, ο οποίος αρνείται να εγκαταλείψει την πατρίδα του, στην οποία ζει χιλιάδες χρόνια. Ως απόδειξη ότι δεν είμαστε αδιάφοροι στο θέαμα χιλιάδων κατακρεουργημένων παιδιών, γυναικών και αμάχων.
Για να αποδείξουμε κυρίως και σε εμάς τους ίδιους ότι ο άνθρωπος δεν είναι υπεξούσιο κανενός!
Ότι δεν μπορεί να αφανίζονται απο τον παγκόσμιο χάρτη χιλιάδες ανθρώπινες ζωές με ένα κλίκ.
Ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί... να βρέχει επί ημέρες ανθρώπινες σάρκες εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκρήξεων, για κανένα λόγο.
Ότι δεν μπορεί κανεις όποιος κι αν είναι σε όποιον Θεό κι αν πιστεύει να διατάζει την μαζική εκτέλεση παιδιών σε αυλές, σχολεία, εκκλησιές, φτωχογειτονιές...
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ
Οι Έλληνες έχουμε τεράστια ψυχή και μνήμη και ξέρουμε από αυτά... Ξέρουμε τι θα πει πόλεμος, διωγμός, γενοκτονία, θάνατος!Κι εδώ ακριβώς παρακαλούμε πάρα πολύ για την πολύτιμη υποστήριξη των Ελλήνων δημοσιογράφων να διαδώσουμε σε όλη την χώρα την πρόθεση μας αυτή. Διότι οι διπλωμάτες, οι πολιτικοί, οι ρασοφόροι και οι γαλονάδες κατάφεραν να πνίξουν έναν ολόκληρο λαό στο αίμα.
ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ Ξέρουμε ότι μπορείτε να μας βοηθήσετε μέσα απο τις εκπομπές σας, τα δελτία σας, τις ανταποκρίσεις, τις εμφανίσεις σας σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, blogs και όπου αλλού.
Μιλήστε και πείτε στο κοινό σας ότι:ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8ΜΙΣΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ.ΘΡΗΝΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ ΓΑΖΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20.30 ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Ο ΗΧΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...

απο: press.gr