Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

Σην Βουλή για την οικονομία ???Νέα κυβέρνηση με καθαρή

λαϊκή εντολή 21.01.2009


«Χρειάζεται μια νέα κυβέρνηση, με καθαρή λαϊκή εντολή για να αναλάβει να βγάλει την χώρα από την κρίση. Δεν φοβόμαστε την πρόκληση, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, μιλώντας στην Βουλή κατά την συζήτηση για το νομοσχέδιο για το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων.
«Η κρίση έχει πρώτα απ΄όλα πρόσημο νεοσυντηρητικο» είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου και εγκάλεσε την κυβέρνηση για «κατασπατάληση του αναπτυξιακού αποθέματος ,που άφησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, υπέρ ισχυρών συμφερόντων». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της οικονομικής πολίτικης της κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αντί να εκπονήσει ένα αξιόπιστο σχέδιο εξόδου από την κρίση αναλίσκεται σε επικοινωνιακές διαρροές, περί δήθεν φιλολαϊκής στροφής» που αποτελούν, όπως αποδεικνύεται, κούφια λόγια.

«Είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες τομές που χρειάζεται η χώρα, στο παραγωγικό σύστημα, στις εκπαιδευτικές δομές και στον τρόπο διακυβέρνησης» είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου, παρουσιάζοντας το σχέδιο του Κινήματος για την υπέρβαση της κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: