Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ???


Δημοσιογράφος σε ρόλο
κυβερνητικού εκπροσώπου

Κάποιος πρέπει να πει στον Λυριτζή ότι ναι μεν δουλεύει σε κρατικό κανάλι αλλά έχει τον ρόλο του δημοσιογράφου και όχι του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Η επιθετικότητα που εκδηλώνει απέναντι στους αγωνιζόμενους αγρότες δεν την έχουμε συναντήσει ούτε στα ποιο πιστά έντυπα φερέφωνα της κυβέρνησης.
Ακόμα κι αυτά φροντίζουν να κρατούν κάποια προσχήματα.
Ο Λυριτζής με την στάση του μόνο προνομιούχους δεν χαρακτήρισε τους αγρότες και περιορίστηκε να πει ότι τα αιτήματα τους είναι παράλογα.
Φάνηκε να στηρίζει την κυβερνητική πολιτική περισσότερο απ’ τον βουλευτή της Ν.Δ που είχε καλεσμένο στην εκπομπή του Αγοραστό.
Αξιος ο μισθός του.
(Που τον πληρώνουν και οι αγρότες).
Ακόμα και ο κυβερνητικός βουλευτής Σούρλας που παρουσιάστηκε στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha, μπορεί να αναμάσησε τις κυβερνητικές θέσεις, να έδειξε την διαφωνία του με τις μορφές αγώνα των αγροτών –επόμενο ήταν- αλλά αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
Και οι βουλευτές που ανήκουν στον κυβερνητικό κοπάδι είναι λογικό να υπακούουν στις εντολές του τσοπάνη. Δεν είναι θλιβερό όμως κάποιοι δημοσιογράφοι σαν τον Λυριτζή να παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως;

από giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια: