Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Ο Καραμανλής ομολόγησε την αποτυχία της κυβέρνησής τους ???



ΑΠΟΤΥΧΙΑ και στην Παιδεία
ομολόγησε ο Καραμανλής…


Άθλια ήταν η παράσταση τόσο του πρωθυπουργού Καραμανλή όσο και του προσφάτως διορισθέντος υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου. Για να σας πω τη μαύρη αλήθεια: Λυπάμαι τον νεαρό Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος έχει την εντύπωση ότι το μελιστάλακτο ύφος έχει τη δύναμη να χαράξει πολιτική και ν’ ανοίξει νέους δρόμους!
Η πονηριά του “διαλόγου” είναι μέθοδος που όταν χρησιμοποιείται από κακόπιστους οδηγεί σε λάθος δρόμο. Η Νέα Δημοκρατία τον επιζητεί για να κερδίσει χρόνο! Είναι φως φανάρι ότι αυτό επιδιώκει.
Ο Καραμανλής εμφανίσθηκε ξανά στο προσκήνιο λες και η Ελλάδα κάνει διακοπές στις Μπαχάμες! Δείχνει σα να μην τον έχει αγγίξει κανένα σκάνδαλο, λες κι όλα πάνε ρολόι. Μετά από πέντε [5] χρόνια στασιμότητας, ζήτησε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσέλθουν σε διάλογο για τα θέματα της Παιδείας!
Πού βρήκαν τόσο -απύθμενο- θράσος, να ζητούν διάλογο χωρίς να κάνουν κουβέντα για τις θέσεις τους; Και τα χρόνια που πέρασαν με την Μαριέττα Γιαννάκου ή με τον Στυλιανίδη, πώς να τα χαρακτηρίσουμε - χρόνια χαμένα; Ο Καραμανλής ομολόγησε την αποτυχία της κυβέρνησής τους ΚΑΙ στην Παιδεία.
απο:ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: