Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Η ώρα της κρίσης θα είναι οδυνηρή για την ΝΔ ???




Ρουσφετολικές προσλήψεις αγροφυλάκων καταγέλλει το ΠΑΣΟΚ

Για εξυπηρέτηση μικροκομματικών σκοπιμοτήτων κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Έξαρχος, με αφορμή την ανακοίνωση νέων προσλήψεων αγροφυλάκων.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι βρίσκεται σε πανικό και ότι δεν έχει συναίσθηση των προβλημάτων των πολιτών και των προτεραιοτήτων της ελληνικής κοινωνίας.

"Αντί για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στα Κέντρα Υγείας και στα Νοσοκομεία όλης της χώρας που έχουν μεγάλες ανάγκες, αντί για προσλήψεις γεωπόνων και κτηνιάτρων για την υποστήριξη των γεωργών και των κτηνοτρόφων που ζουν στην εγκατάλειψη, η κυβέρνηση προσλαμβάνει αγροφύλακες", επισήμανε ο Βασίλης Έξαρχος.

Τέλος, υποστήριξε πως "με τέτοιες επιλογές είναι βέβαιο ότι, η κυβέρνηση προκαλεί το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών και την οργή των άνεργων νέων και πως η ώρα της κρίσης των πολιτών για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης δεν θα αργήσει και θα είναι οδυνηρή για τη Νέα Δημοκρατία".

1 σχόλιο:

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Η ώρα της κρίσης έχει έρθει προ πολλού.
Αυτή που θα ακολουθήσει είναι η ώρα της λαιμητόμου και δεν καταλαβαίνουμε γιατί΄αργεί τόσο!