Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Kαι οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι !!!



Η γελοιότητα των μελών αυτής της κυβέρνησης μάλλον δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική μας ιστορία. Έτσι που που πολιτεύονται, ξεπέρασαν και αυτούς ακόμη τους Αποστάτες αλλά και τα μέλη των “κυβερνήσεων” της ανεκδιήγητης χούντας. Άκουσα τον υπουργό Δικαιοσύνης Ν. Δένδια να λέει σε μια κυρία στην τηλεόραση ότι αν σας πιάσουν “κατά λάθος” έχουμε Δικαιοσύνη, η οποία και θα σας δικαιώσει! Πριν δυο-τρεις μέρες το στουρνάρι όπως διάβασα σ' ένα μπλογκ ο Αθανάσιος Μπούρας είπε το ανεπανάληπτο για τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας που απουσίαζε από τη Βουλή ότι πήγε στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί… τη νομπελίστρια κυρία Κούγκμαν!
Το τι μαλακίες λένε κάθε μέρα και δεν ντρέπονται… Είναι ν’ απορεί κανείς πώς βγαίνουν στα κανάλια ή στον κόσμο, με τι μούτρα αντικρίζουν τον κόσμο; Ίσως να λέω βλακείες διότι οι άνθρωποι προφανώς δεν καταλαβαίνουν, είναι ηλίθιοι και οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι!
Κάπου πήρε το αυτί μου ότι ο Καραμανλής ετοιμάζεται να κάνει εκστρατεία στη Β΄Αθήνας, όπου παρατηρείται μαζική επάνοδος των ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ. Να πάει ο δυστυχής στη Β΄Αθήνας [Περιστέρι, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός, Νίκαια, Ίλιον Καματερό, Ζεφύρι, Αγίους Αναργύρους κ.λπ.], αλλά για ποιο λόγο θα πάει; Έχει να τους υποσχεθεί κάτι ή να τους πει ότι έκανε έργα για να τον ευχαριστήσουν; Με τις πέτρες θα τον πάρουν, εκτός και κουβαλήσει οπαδούς από άλλα μέρη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: