Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Για την απεργία πείνας του επιχειρηματία Θοδωρή Τενέζου

Για τεσσαρακοστή τρίτη μέρα μπροστά στο κτήριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού συνεχίζεται η απεργία πείνας του Θοδωρή Τενέζου, του οποίου η επιχείρηση καταστράφηκε εξαιτίας των συντονισμένων ενεργειών του εγχώριου καρτέλ του Χάλυβα.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, παρά την επίκαιρη ερώτηση Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού καθώς και την επίσημη δήλωση του Κινήματος, η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμιά απάντηση. Απεναντίας, τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε στέλνοντας ασθενοφόρο στον τόπο της απεργίας να εκβιάσει τη λήξη της με τη μεταφορά του Θοδωρή Τενέζου στο νοσοκομείο, την οποία ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.
Ακόμα, καταγγέλλουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης του απεργού από τον πρόεδρο της Επιτροπής, ο οποίος ζήτησε κατ’ επανάληψη την κατά παράβαση του νόμου και του Συντάγματος επέμβαση του εισαγγελέα, ώστε να αναγκαστεί ο επιχειρηματίας να διακόψει την απεργία πείνας. Ερωτηματικά δημιουργεί και η παρατεταμένη σιωπή των Μ.Μ.Ε. για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία ωστόσο έχει γίνει ευρέως γνωστή χάρη στις εναλλακτικές ηλεκτρονικές πηγές πληροφόρησης (blogs).
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ τάσσεται στο πλευρό του Θοδωρή Τενέζου και ζητά την εις βάθος διερεύνηση των καταγγελιών του για το καρτέλ του χάλυβα και τη λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

1 σχόλιο:

tiktos είπε...

Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μη λες.Αντί για επερωτησούλες γιατί δεν το φέρνατε ως θέμα στη βουλή?Μια χαρά το κάνατε γαργάρα.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ άντε να παίξετε με κάτι άλλο.ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ κτλ είστε ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.