Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !



ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ:
ΠΩΣ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ

Σαν καταναλωτης , φορολογουμενος πολιτης και μικρομεσαιος επιχειρηματιας, εχεις το αναφαιρετο δικαιωμα να απολαμβανεις τα ωφελη του ελευθερου και ανοικτου Ανταγωνισμου -που είναι η αποκτηση των καλυτερων αγαθων και υπηρεσιων στις χαμηλοτερες τιμες. Καταναλωτες ,Ιδιωτικες επιχειρησεις δημοσιοι οργανισμοι και μεσω αυτων ολοι οι φορολογουμενοι πολιτες , βασιζονται σε μια διαδικασια ανταγωνιστικων προσφορων προκειμενου να φθασουν στο παραπανω επιθυμητο αποτελεσμα.
Η διαδικασια του Ανταγωνισμου είναι στην πραξη αληθινη, όταν οι διαφοροι ανταγωνιστες καθοριζουν τις τιμες τους ειλικρινα και ανεξαρτητα. Όταν οι ανταγωνιστες ερχονται σε συμφωνιες, οι τιμες ανεβαινουν και ο καταναλωτης ζημιωνεται.
Ο συμφωνημενος καθορισμος τιμων, προσφορων, η καταχρηση της οικονομικης δυναμης σε βαρος της μικρομεσαιας επιχειρησης όπως και οι συγχωνευσεις μεγαλων επιχειρησεων ,όταν σημαντικο μερος του επιχειρηματικου οφελους δεν μετακυλιεται στον καταναλωτη ,όπως και άλλες μορφες συμφωνιων , είναι παρανομες πραξεις, οι οποιες απαγορευονται και τιμωρουνται από τον Αντιμονοπωλιακο Νομο.
Η Αντιμονοπωλιακη Νομοθεσια, στην Ελλαδα ο Νομος 703/1977, αποτελει για κάθε χωρα τον Συνταγματικο χαρτη της Οικονομιας της και η εφαρμογη η η καταστρατηγηση της,επηρεαζει αμεσα την καθημερινη σου ζωη .
Η εφαρμογη του Συνταγματικου χαρτη της οικονομιας, που αφορα τη ζωη σου σε κάθε της εκδηλωση και λεπτομερεια, αφου αφορα αμεσα την οικονομικη σου κατασταση- αρα δεν είναι κατι θεωρητικο και αδιαφορο - επαφειεται , όπως και το Συνταγμα των Πολιτικων σου δικαιωματων, σε σενα .
ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: