Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

ΑΓΩΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ !!!

Ποδοσφαιρικό αγώνα «Αγάπης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης» δίνουν σήμερα Δευτέρα 16-3-2009 και ώρα 17:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, οι ομάδες των Παλαίμαχων του Παναθηναϊκού και του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες η «ΦΛΟΓΑ»
Στην ομάδα του Παναθηναϊκού θα συμμετέχουν οι Δομάζος, Βαζέχα, Αποστολάκης, Καραβίδας, Λιβαθινός, Γονιός, Σαραβάκος, Χουάν Ρότσα, Φυλακούρης, Παπαβασιλείου και πολλοί άλλοι τους οποίους η «Φλόγα» ευχαριστεί για την πρόθυμη ανταπόκριση στο κάλεσμα για τον αγώνα που σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα θέματα υγείας και αλληλεγγύης. Στην Ομάδα της Φλόγας συμμετέχουν γονείς μέλη της Φλόγας και εθελοντές.
«Μια ομάδα, που παίρνει τις χαρές της ζωής στα χέρια της, την ίδια στιγμή που δίνει τη μάχη για την υγεία των παιδιών της» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. «Όσοι βρεθείτε μαζί μας στην εξέδρα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε έναν αλλιώτικο ποδοσφαιρικό αγώνα, που θα σας προσφέρει πραγματικές συγκινήσεις, γιατί οι μοναδικοί νικητές θα είναι η αδελφοσύνη και ο ανθρωπισμός από τη μια και η δύναμη και η αξιοπρέπεια από την άλλη» υπογραμμίζουν τα μέλη και οι φίλοι εθελοντές της «Φλόγας».
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

* Να πάμε και τους χειροκροτήσουμε. Και να διαδώσουμε το έργο της «ΦΛΟΓΑΣ» παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: