Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Η ώρα της Γης...

.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέχεια...

1 σχόλιο:

Anonymous είπε...

Μερικές φορές η εμμονή για τον έλεγχο του κλίματος τρελαίνει, όπως το ιερατείο των Αζτέκων, όταν το έτος 1500 είχε από καιρό ανακοινώσει ότι η συζήτηση για το κλίμα είχε τελειώσει και εκτελούσε τουλάχιστον 20.000 ανθρωποθυσίες ΚΑΘΕ χρόνο για να συνεχίσει να πέφτει βροχή και έτσι να σταματήσει η αλλαγή του κλίματος (από την ηλιογενή ξηρασία). Η μεγάλη δυσαρέσκεια στις γειτονικές φυλές που είχαν την ατυχία να είναι η πηγή αυτών των θυσιών, διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τής ισπανικής κατάκτησης του Μεξικού...
25-2-09: Δήλωση στην επιτροπή περιβάλλοντος της δολαριανής γερουσίας από τον Dr. William Happer, καθηγητή στο Princeton, που απολύθηκε από το υπουργείο ενέργειας από τον Al Gore επειδή δεν υποτάχτηκε στη φασιστική ιδεολογία τής "ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης".
http://canadafreepress.com/index.php/article/8937
Ποιοι και γιατί οργανώνουν τις σκοταδιστικές τελετές “σβήστε τα φώτα να έχουμε να πετάμε με τζετ εμείς οι “εκλεκτοί”:
Όταν τα φοβικά-πομπηιακά ΜΜΕ συντονίζονται και απαιτούν να αυτομαστιγωθούμε, όχι για να σταματήσουν μεταλλαγμένα-πυρηνικά-διαφθορά, αλλά για να έχουν περισσευούμενη ενέργεια να σπαταλούν οι “εκλεκτοί”, καλό είναι να ξέρουμε ΠΟΙΟΙ οργανώνουν τις φιέστες του σκοταδισμού κλπ:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1145127/The-Prince-hypocrites-Charles-embarks-16-000-mile-green-crusade--aboard-private-jet.html.
Τη στιγμή που τα λαμόγια ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ότι οι πάγοι αυξάνονται και θέλουν να σωθούν σε περίπτωση επιδείνωσης της ψύξης:
ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ και
ΑΠΟΣΙΩΠΗΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ.
Οι νέοι αποικιοκράτες έγιναν μεσίτες
Δίχως όπλα, αλλά με το χρήμα τους, πλούσιες χώρες αγοράζουν εκατομμύρια στρέμματα εύφορης γης στον αναπτυσσόμενο κόσμο για ιδία χρήση...
Ενα πράγμα είναι σίγουρο: οι πλούσιες και δυνατές χώρες θα χορταίνουν εις βάρος των φτωχών, τις οποίες θα εκμεταλλεύονται, απομυζώντας τους πόρους τους αντί πινακίου φακής.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=256178.
Δεν περιμένει, βέβαια, κανένας απάντηση από τους μοχθηρούς ψευτοφιλάνθρωπους ενοχοποιητές μας (που παριστάνουν τους ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ σωτήρες τής ανθρωπότητας), αλλά καλό είναι (και δωρεάν) να κάνουμε σε κάθε παρέα και κάθε διοικητικό συμβούλιο την ερώτηση:
-Έχετε επαρκή αποθέματα για ενδεχόμενο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ πενταετή ηφαιστειακό χειμώνα;

http://www.youtube.com/watch?v=PseunscKUBc