Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

“Παραβατικές συμπεριφορές στο Δήμο Ζακυνθίων ???”


ΑΠΟ ΤΟΝ
Θ. ΣΩΚΟ
ΚΑΙ
Δ ΒΑΡΒΑΡΙΓΟ

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ
ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣ


Το Κράτος και η Δικαιοσύνη έπρεπε να φροντίσουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης”

“Κάποιοι ήταν επίορκοι του καθήκοντος, αλλά τους προσφέρουν ασυλία”

“Ανέκδοτο η φράση του Πρωθυπουργού για επανίδρυση του Κράτους”


Όταν το σύστημα δεν τιμωρεί αυτούς που ευθύνονται, τότε θα “επιδοτούνται” οι παραβατικές συμπεριφορές. Το ΠΑΣΟΚ θα βάλει φραγμό σε όλα αυτά” υποστήριξε ο κ. Σώκος.
Στη συνέχεια, ο Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αναφέροντας τα παρακάτω:
“Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, που επαναδιατυπώνουμε τις θέσεις μας. Αυτές είναι καθαρές για όλα τα ζητήματα. Η Αυτοδιοίκηση είναι ένας θεσμός, που θεμελιώνει το κράτος, αρκεί οι πολιτικές να είναι ανάλογες και σύμφωνες με τα όσα επιτάσσει το Ελληνικό Σύνταγμα. Η Αυτοδιοίκηση υπήρξε αρωγός του συστήματος. Έχει καταντήσει, όμως, να είναι ο κουβάς για τα άπλυτα της κεντρικής εξουσίας, η οποία είναι
Τέλος, ο Βουλευτής Ζακύνθου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, στάθηκε ιδιαίτερα στους πέντε άξονες που προωθεί το ΠΑΣΟΚ.
“Το ΠΑΣΟΚ ζητά την εμπιστοσύνη του λαού, προκειμένου να κυβερνήσει τη χώρα. Επικαιροποιούμε το πρόγραμμά μας, το οποίο φτιάχθηκε τον Μάϊο του 2007. Κάνουμε διάλογο με την κοινωνία και κινούμαστε πάνω σε 5 βασικούς άξονες: Α) Επιθυμούμε η Ελλάδα να έχει αξιόπιστη φωνή παντού, 2) Θέλουμε την πράσινη ανάπτυξη, δηλαδή την προστασία του περιβάλλοντος και την συνολική αναδιάρθρωση της παραγωγής, η οποία πρέπει να γίνει ποιοτική, 3) Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε έργα για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, 4) Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το κοινωνικό κράτος και 5) Κυρίαρχος στόχος μας είναι το παραγωγικό και ευνομούμενο κράτος” σημείωσε ο κ. Βαρβαρίγος.


περισσότερα »ΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: